A i ti si bukvalista bila i ostala.Ruzno zvuci, mada ti je sigurno zabavno.
A i ti si bukvalista bila i ostala.Ruzno zvuci, mada ti je sigurno zabavno.
NeJe l' sam ja jedina osoba na ovom forumu koja nikad nije bila blacked?![]()
Svašta, zar nije bolje naći nekog, sa kim nećeš morati da tražiš cheap tickets...Umesto što trošiš vreme na pretraživanje društvenih mreža, bolje pretražuj "cheap tickets to Kampala, Uganda".
Ne znam... ja sam radnička klasa. Uvek tražim cheap tickets.Svašta, zar nije bolje naći nekog, sa kim nećeš morati da tražiš cheap tickets...![]()
![]()
![]()
Edit: ovo mi nakon 2 sec već zvuči fuj....
Egipat, Izrael, Poljska, Makedonija, Kuba, Rumunija, Mađarska, Švajcarska, Rusija.Evo nam nove teme, s kojim ste se nacionalnostima intimizirali![]()
Ništa tu ne tražim, neka hvala...samo premeštaj u neki DKP ako može....Ne znam... ja sam radnička klasa. Uvek tražim cheap tickets.
A vi Mrm verovatno možete naći nešto bogato u tim diplomatskim krugovima.![]()
Najviše volim nacionalne manjine.
Uhhh, bas lep komentar. Hvala.A i ti si bukvalista bila i ostala.
Evo nam nove teme, s kojim ste se nacionalnostima intimizirali![]()
Uuu, može! World map!Evo nam nove teme, s kojim ste se nacionalnostima intimizirali![]()
Ne bi bilo lose, da Kabrio Porse...Kad nema ljubavi, dobra je i kompenzacija![]()
Evo nam nove teme, s kojim ste se nacionalnostima intimizirali![]()
Ovo je ko da gledam spisak država iz kojih je Carleusha obradila svoje hitove, ali svaka čast!Uuu, može! World map!
Francuska, Bugarska, Italija, Makedonija, BiH, Sirija, Liban, Španija, Gvatemala, Ru*ija, Škotska... Možda sam nekog zaboravio.![]()