A šta kaže Siniša mu Veliki?Upravo sam došao iz kabineta Siniše Malog, nešto da odnesem, 2 top frajera u kabinetu, jedna devojka obučena i našminakna vrhunski, u fazonu gledam nju pored dva frajerabrzo oni izađoše, ostao samo jedan, stariji od njih, čini mi se, tako 40-45 godina procenjujem
razmenili smo broj, on mi je tražio telefon, ako mu treba nešto iz MSP, ja naravno: "Da, da, sve što može, tu smo"
, i on: "I ti ako ti nešto treba"... ijaoo moram narednih dana da smislim šta mi treba, što realnije da bude...
![]()
I lice je sveže i stari se teže, sedam noći kad se povežeeee!Kakve ste drolje, nije humano
A pa zato vise zastave Ugande po celom Beogradu...LGBT udruženja su osudila prijem delegacije Ugande zbog anti-LGBT zakona koji postoje u toj državi.
Je l' sam ja jedina osoba na ovom forumu koja nikad nije bila blacked?![]()
Zapravo nisam puno toga overio. Samo Rusiju, Koreju (ne znam koju tacno) i Poljsku. ExYu ne racunam.Evo nam nove teme, s kojim ste se nacionalnostima intimizirali![]()
Koreju (ne znam koju tacno)
Video sam sekretaricu ako te zanima...A šta kaže Siniša mu Veliki?
Meni to važi za sve Azijate.Apropo Koreje, meni je to isto kao kad bih bio sa vanzemaljcem lol
Ma kakva sekretarica, o Siniši nam pričaj!Video sam sekretaricu ako te zanima...![]()
Znaci Sinisa mu Veliki opasna svalercina.Video sam sekretaricu ako te zanima...![]()
Moja hoe era i kad hoću ne može da bude gotova! Jedan klinac mi rekao: najbolja je supa od stare koke!Ma ja sam imao hoe eru od 2017. do 2019. Sad sam se smirio i postao ultra giga husband material.
A što je najjače danas izgledam bolje nego tad kad sam se ku**ao.![]()
Pa što ne zoveš?A želja mi je bila da kušam ISIS ekstremistu.