Ljubav, navika, panika

Dok se Petrija ne odvaži da postavi 18+ pitanje, evo jedno drugo:

Kad vam je bio prvi put?
Meni za osamnaesti rođendan 🥹

Sjećam se da sam došao sretan kući i onda vidio da je Emmelie de Forest osvojila DMGP 😂😂

E ima i to, mada rekli su mi da je tamo kritično. Ima neko mesto gde idu trandže i naspidani tranny chaseri, to nikako. Onaj Smajli to perverznjaci marginalci.
A ima i neki kafić Šupa ako se ne varam?
Ima Šupa ali me nervira što sve instagramuše tamo idu i onda se puće po storijima. Ima još neki, ne znam el gej ili gej frendli, Leposava ili tako nešto, vidim da idu neke pederke.

Kad vam je bio prvi put?

Sjećam se da sam došao sretan kući i onda vidio da je Emmelie de Forest osvojila DMGP 😂😂
Moj prvi put je bio za prvo polufinale ESC-a 2012, došao kući pijan i obezčašćen da gledam ju mejk mi dens dens lajk a menijek :D imao sam 17, nepunih 18.

Kad vam je bio prvi put?

Sa 21 godinom, na plaži u Španiji, pod zvezdanim nebom jedne sveže vetrovite noći. 😍 Za pamćenje!

Kad vam je bio prvi put?

19 godina, skoro 20. Poosto se odigralo na mestu gde ima ljudi bio sam jako uplasen i smotan, nisam umeo da navucem kondom iako sam u sobi pre toga pokusao milion puta xD A napolju leeedeno, kraj decembra...

Lignja je od Bebija i ostalih u poslednjih mesec dana ovde dobio fenomenalne savete, neki čak i koštaju da ih dobiješ tbh. Sve ih je izignorisao i moj zaključak je:

jelena-karleusa.gif

Pa sa takvim upadima mislim da bi pre Dahmeru odgovorili, bez ljutnje.
Pa odgovorio bih Dameru, ali na drugaciji nacin. Ne bih mu dozvolio da me ubije, ali da me ljubi to da.

Lignja je od Bebija i ostalih u poslednjih mesec dana ovde dobio fenomenalne savete, neki čak i koštaju da ih dobiješ tbh. Sve ih je izignorisao i moj zaključak je:

jelena-karleusa.gif
Vidi dragi, fokusiram se na druge stvari trenutno, tako da sam ovo ostavio po strani a nisam ignorisao nista.

Back