Ljubav, navika, panika

Neceju me. Ja ocem al me oni neceju.

Lepo sam rekla, nesam imala ni prosjaka ni svalera uopste.
Pravo je pitanje jesi li ti zapravo zaista spreman na to ili bi to htio odraditi samo zato što eto imaš 20 i kusur godina i svi drugi su već to napravili pa ti je krajnje vrijeme. Ako je ovo drugo u pitanju, vjeruj da to nije dobar razlog. Kad bude, bit će

Sve to napišeš, izabereš najbolju svoju sliku da posle podeliš, probaj neke xxx ako si slobodnijeg duha i eto, naće se. A za klub ako hoćeš da se ušunjaš moraš 500 din, a roditelji neće da skontaju gde si bio nego da si bio samo u gradu. Nema 'leba da iko u Beogradu skonta gde se ti smucaš, osim ako nisu sociopate pa te prate gde god da kreneš.

Meni prvi put bio sa nekim diplomatom, nisam siguran iz koje zemlje, ali EX YU svakako. Jedna noć, čisto da se overim, posle se ni čuli ni videli nismo.
Sve je to lijepo Milane ali nismo čuli s koliko godina????

Pravo je pitanje jesi li ti zapravo zaista spreman na to ili bi to htio odraditi samo zato što eto imaš 20 i kusur godina i svi drugi su već to napravili pa ti je krajnje vrijeme. Ako je ovo drugo u pitanju, vjeruj da to nije dobar razlog. Kad bude, bit će
Pa ako cemo sad iskreno, jos nisam spreman, mozda zvucim kao osoba sa bipolarnim poremecajem, ali zaista jos uvek se ne osecam spremno za to. Jos se osecam cak i kao malo dete.

Sve to napišeš, izabereš najbolju svoju sliku da posle podeliš, probaj neke xxx ako si slobodnijeg duha i eto, naće se. A za klub ako hoćeš da se ušunjaš moraš 500 din, a roditelji neće da skontaju gde si bio nego da si bio samo u gradu. Nema 'leba da iko u Beogradu skonta gde se ti smucaš, osim ako nisu sociopate pa te prate gde god da kreneš.
Nisu sociopate, ali "zbog poverenja" zele da znaju sve. Jer jedino sto ne bi voleli jeste da im neko drugi kaze umesto da im ja kazem.

Pa ako cemo sad iskreno, jos nisam spreman, mozda zvucim kao osoba sa bipolarnim poremecajem, ali zaista jos uvek se ne osecam spremno za to. Jos se osecam cak i kao malo dete.
Onda definitivno ne srljati, nikakav Grindr ni ništa. Tj. nije nužno loše instalirati neki app čisto da malo "uđeš" u sve to... Ali sve u svemu, daj si vremena

Ako su u boji, da nisu samo crne, utoliko bolje i SEKSI.

Evo biraj, i onda DOSTA!!!

ray-ban%20pink%20flying%20colors%20pink%20changeables%20sunglasses_1.jpg

gucci-Multi-Mask-Mirror-Lens-Sunglasses.jpeg

Što mi lomiš srce kao kost,
s tobom moja tuga gubi nevinost...

Krajnje je vreme da se otkrije velika foruma tajna da se slike i gifovi nakon učitavanja MOGU SMANJITI
Ne radim ni svoj posao danas uopšte 😭 😭 😭 , još i to treba.. :ROFLMAO:

Back