Cesto sam ispastao dosta zbog gresaka i otud strah od greske.A mi smo svi pa savršeni i nikad ne grešimoSvi grešimo Lignjo, ljudi smo
Čekaj da saznaš da ćeš grešiti do kraja života lolCesto sam ispastao dosta zbog gresaka i otud strah od greske.
Upravo to... Pogrešiš, naučiš kako ne treba, teraj dalje...Baš volim da grešim, onda se treniram da posle sve manje grešim.
Ma nosi ga bre u tri lepe...Bolje da se mi vratimo na Sinisu mu Velikog.
Pa onda prekini da seresx i daj nam ono vruće pitanjeČekaj da saznaš da ćeš grešiti do kraja života lol
I molim vas, 'ajmo ovo kukumavčenje u Kako se danas osećate?, u ovoj temi danas hotujemo.
NECU! OCU DA MI PRICAS OD SINISU MU VELIKOG!Ma nosi ga bre u tri lepe...![]()
Normal is overratedDeco, šta je sa vama od jutros? Je l' se tako radi na poslu? Dovedite se u normal!
Video sam Arno Gujona, vise puta, o tom ljigavcu mogu da ti pricam...NECU! OCU DA MI PRICAS OD SINISU MU VELIKOG!
Miloše, nisi rekao kad si izgubio nevinost!Deco, šta je sa vama od jutros? Je l' se tako radi na poslu? Dovedite se u normalu!
Što se tiče Kampale, predsednik reče da se razmatra uvođenje direktnog leta, pa Mrm može da ode u misiju.
Ja sam se osecao nervozilnije od levog momka dok sam gledao veruj mi.Evo za Lignju malo da se relaksira i prepusti maštariji ovog čarobnog ponedeljka:
Nisi mi pricao o Sinisi.Petru bi se verovatno dopao Mihailo Šaulić fizičkisamo malo bradu da pusti....