De Marcus jedan od primera te vrste.Ali postoji i glavna podgrupa - zli pederi iliti pederi zmijurine. E ti su tek posebna priča
De Marcus jedan od primera te vrste.Ali postoji i glavna podgrupa - zli pederi iliti pederi zmijurine. E ti su tek posebna priča
Pa mislim da smo većini foruma overdose sa ovom energijom hahahahaIvanica jeste naša dobra drugarica, sad ne znamo koliko smo joj nekad overdose s energijom.![]()
Ne bih sudio De Markusu. Njemu će suditi milostivi GospodDe Marcus jedan od primera te vrste.
Meni je još veće ludilo da neko random ne krene da ispituje ko smo mi pa nas nađe na društvenim mrežama, tipa poslodavci neki.Ma sklonite ovu temu za neregistrovane, ludim od pomisli da Sandra Perović čita ovo
Jbt da, ja danas bukvalno pišem kao da je zatvorena tema od Malog pa nadalje.. Ma zabole me..Meni je još veće ludilo da neko random ne krene da ispituje ko smo mi pa nas nađe na društvenim mrežama, tipa poslodavci neki.![]()
Tacno Tea TairovicRts čita eminentne forumaše u ovoj temi i krčka predstavnika po našoj meri.![]()
Još si stavio sebe na profilnuJbt da, ja danas bukvalno pišem kao da je zatvorena tema od Malog pa nadalje.. Ma zabole me..![]()
Znači, brišite postove, temu, podhitno!!Tacno Tea Tairovic
Ma, neka..šta loše radim ili pišem..Još si stavio sebe na profilnu
I posle vi mene napadate što brisem postove?! Pa nisam blesav da ljudi vide kako se kompromitujem ovdeMeni je još veće ludilo da neko random ne krene da ispituje ko smo mi pa nas nađe na društvenim mrežama, tipa poslodavci neki.![]()
Gotovo je Mrm, slijedeći ti je posao rad na kasi u trgoviniMa, neka..šta loše radim ili pišem..