Ljubav, navika, panika

To mi je bila najveća noćna mora, pravo da vam kažem. Zato sad ovde pišem i kad nemam šta pametno reci

Sećam se kad na starom forumu Androga nije pisao postove kako ne bi povećavao sebi onaj prosek postova po danu. 😭
Meni je Androga sve fascinantniji..ne bi bilo loše upoznati Androgu.. 🤩 Podseća me malo na ambasadorkiu našu u Republici Hrvatskoj, Jelenu Milić.. 🤭
Žena ima šifru, na keca.. 😍

Mrm, znamo da ti je vlažan san da radiš u Ministarstvu vanjskih poslova RH! 😭

Moram prvo da vidim ured.. 🤓🤩

Ali Milićka je hit.. Najbolje zarađeno ambasadorsko mesto ikad, 3 puta je "napravila" haos u gostovanjima sa Vičićem i Marićem na TV, jednom i demonstrativno napustila studio.. Zakon.. 😍

Pa mislim da smo većini foruma overdose sa ovom energijom hahahaha

Sad sam se setio da ima i ljudi koji čitaju a nisu ni registrovani HAHAH

Jbt, i da hoću, ne bih stizala da pratim ovu temu kojim tempom pišete postove. o_O:ROFLMAO: :ROFLMAO: Inače ste me naterali da guglam, pojma nisam imala šta to znači i iskrena da budem, na prvu mi nije baš lepo zvučalo.

Ja sam neko vreme mislio da si ti Turbova reinkarnacija, pošto si, uz onaj njegov drugi profil, jedini lajkovao postove koje je on pisao.
Ne sećam se toga ali znajući sebe verujem. Moj stil je, kao što već i vidite, prilično diskutabilan.

Meni je Androga sve fascinantniji..ne bi bilo loše upoznati Androgu.. 🤩 Podseća me malo na ambasadorkiu našu u Republici Hrvatskoj, Jelenu Milić.. 🤭
Žena ima šifru, na keca.. 😍
Vala našao si sa kim ćeš me porediti. 😂
A upoznao sam ja mnoge odavde, mada više od stare ekipe foruma. Sa novog znam samo Bebija, Evila Omikrona i Stoleta

Marko će biti poslednji forumaš kog ću upoznati. Prosto ne vidim poentu više.

*upoznao 4 forumaša*

Toliko puta izgovorena reč peder gubi na značaju kao uvreda. Čak mi međusobno koristimo taj “termin” jer ne predstavlja više ništa.
Za mene ce to zauvek biti uvreda, jer prosto osecam se uzasno kad cujem taj izraz.

Lakse mi je kad kazem homic, iako znam da postoje ljudi koji taj izraz smatraju uvredom.

Ma previse su umisljeni do zla Boga.

Ma i takvi ti jedu iz ruke kad im hipnotišeš mozak. Trust the romanian witch.

Marko će biti poslednji forumaš kog ću upoznati. Prosto ne vidim poentu više.

*upoznao 4 forumaša*
Samo? Bogte, ja ne mogu da izbrojim na kraju sve vas, a da se neko ne uvredi. :LOL:

Ma verovatno više od 4, ali manje od 10.

To je 10 više nego što je trebalo da upoznam.

Trebalo je da ostanem anoniman kao etica.

Ma i takvi ti jedu iz ruke kad im hipnotišeš mozak. Trust the romanian witch.
E kad bi jeli iz ruke, nego se predstavljaju kao najveci homofobi. Video sam jednog strejt nabildovanog bilmeza 1992. godiste koji je inace prezgodan da ne lazem, i postavio na pricu sliku gde jedan fudbaler slama korner stubic na kojoj je LGBT zastava.

Bicu iskren, najlepsi su mi momci koji imaju braon oci (ne omalovazavam momke koje imaju drugu boju ociju, prosto braonoki su za moj ukus najlepsi).

Back