Zar te ja nimalo ne zabavljam?Ovako sa foruma iz pisanija, joooj Stefi28 i dodo su mi najdraži... I izMarko naravno..
![]()
Nisi. Meni to najnebitnija stvar ikad lolJoj, je l' sam ja jedina osoba kojoj boja očiju apsolutno ništa ne predstavlja? To mi je tako random nešto.
Pa zamalo na mene da naletiš ono kad si prolazio kroz Srbiju da bi išao u Bugarsku (?), čak sam u glavi smišljao turneju da te sprovedem, al produži ti kod Bugara ko da smo mi ovde stoka neka!Meni je veoma tužno što u tih 10 godina nisam nijednog forumaša/icu upoznao uživoA lista je pooooduža
Eh nisam ni na piš pauzi u Beogradu stao xDPa zamalo na mene da naletiš ono kad si prolazio kroz Srbiju da bi išao u Bugarsku (?), čak sam u glavi smišljao turneju da te sprovedem, al produži ti kod Bugara ko da smo mi ovde stoka neka!
Ma u najbugarskiji grad si zapišao teritoriju!!!Eh nisam ni na piš pauzi u Beogradu stao xD
Jedino na pumpi u DIMITROVGRADU![]()
Mi smo večno nešto dogovarali ali nikad u istom momentu u istom gradu.@Petar znaš kako ću ti se javiti kad dođem u NS!!! Za srce si me ujeo!!!
Nijednog? Ako me ima na listi eto ti prilike da budem prvi xDMeni je veoma tužno što u tih 10 godina nisam nijednog forumaša/icu upoznao uživoA lista je pooooduža