Još dva tri meseca da saranim ljude, skupim pare i onda dođem u Lijepu Vašu pa vas ja sve zajedno okupim!Nijednog? Ako me ima na listi eto ti prilike da budem prvi xD

Još dva tri meseca da saranim ljude, skupim pare i onda dođem u Lijepu Vašu pa vas ja sve zajedno okupim!Nijednog? Ako me ima na listi eto ti prilike da budem prvi xD
Ja sam garant 20+, neću ni da počnem.Zapravo, upoznao sam preko 10 forumaša, sad sam počeo da brojim i nmg![]()
Pretpostavljam i koju.Ja sam samo jednu osobu uživo upoznao i bolje da nisam![]()
Jesu obe divne, mislim da su mi njih dve, Gollum i B92 među prvim osobama koje sam upoznao. Tad sam bio student u BGu ahhh...Voleo bih da je bilo prilike da uživo upoznam Emu i Tutorku jer obe deluju kao divne osobe. Naročito Emu s kojom se i dalje pratim na mrežama, a poslala mi je i predivnu tursku zastavu iz Ankare.![]()
Uvek je i bioGollub je tako hot sada jbt
To je ista osoba?Je l' se on iz JANBO preimenovao u Gollum? Pa smo ga zvali Gollub
Ja i dalje to mislim da je ista osoba kao Aleksandra Kovač i Iva Štrljić xDNajjače kad je par nas mislilo da je Vax'ildan MrVlaxs ahahahaha
Nije li ti on bio glavna konkurencija za admina svojevremeno ?Ja i dalje to mislim da je ista osoba kao Aleksandra Kovač i Iva Štrljić xD
Ahahahah, forumski izbori hahaha on @Niko i ja smo se kandidovaliNije li ti on bio glavna konkurencija za admina svojevremeno ?