Ljubav, navika, panika

Poslao mi je moj jedini bivši koji je mlađi od mene poruku da dolazi u Bg iz Cg za vikend po neke stvari i odlazi za Nemačku da radi, želi da se vidimo..
Moraću, ne vredi, mislim da je to jedina osoba koja me je ISKRENO volela, osećam to.. 😟

Mrm čim ti u kontekstu kažeš da ćeš morati odmah mi to ne zvuči ubedljivo. I ne valja podgrevati staro jelo što se kaže. Zarad starih dana , zarad starih trenutaka.. Uvek treba gledati napred. Ne znam pozadinu odnosa ali ne treba ti to.

Mrm čim ti u kontekstu kažeš da ćeš morati odmah mi to ne zvuči ubedljivo. I ne valja podgrevati staro jelo što se kaže. Zarad starih dana , zarad starih trenutaka.. Uvek treba gledati napred. Ne znam pozadinu odnosa ali ne treba ti to.
Nema od toga ništa, ali da popričamo na kafu, da da mu dam par saveta za Nemačku, žao mi je 🥺 i to je to...

Pa kao što si i napisao "osoba me je volela" prošlo vreme.. Sam si sve napisao kako zapravo i jeste. Kafa ok svakako ukoliko nećeš ponovo izgubiti razum za njim. A možda i koja kombinacija kada je već tu, ako me razumeš 😂 Kafa, kafa kafica haha. E sad ako ste ostali u korektnim odnosima ok, ali nemoj se sažaljevati.

Nsće biti ništa više jer imam ja nekog sada.. Mada mi se to urušava polaganooo..
Eeee liberta JEDINA osoba za koju mislim da me je stvarno volela.. 🥺

Skupio muda, priznao onom prijatelju svoje osjećaje i ispalo je ono što sam priželjkivao - apsolutno isto je i kod njega. Jedna od najljepših večeri u mom životu. Ne skidam osmijeh s lica bukvalno. 🤗

Bolje vesti nisu mogle. Neka je sa srećom 😍
ijao-%C5%A1to-nemam-jedan-pi%C5%A1tolj.gif

Meni se jednom desila situacija da mi nakon mesec dana dejtovanja na whatsup stigne slika sata sa sve porukom "eeeej, da nije mozda ovo tvoj sat, pronadjoh ga ispod kreveta". I ubrzo nakon toga stize nova poruka "aaaa, znam ciji je, sad za vikend se zagubio" 💀😂
Naravno, krstic je momentalno upisan pored imena 😁
Ju koji odron. To mi bas deluje iscenirano.

@Marko tako mi je drago da ti se desila ovako lepa stvar u tako važnom istorijskom momentu kao što je uključivanje prvog Iphone 15 u Srbij by Luda Carla. :giggle:

Back