Why not both?![]()
To bi bilo super, al iz mora prvo karma da mi se oslobodi ovog ekstrema.
Why not both?![]()
Romanticno nema sta
Bukvalno, obozavam NSA gde ćeš lepše mesto za dejt.![]()
Od jeseni, baš nemam nikakav pokretač da me neko zanima i malo me brine ta indiferentnost.Ne znam koliko si dugo u takvoj fazi, ali mislim da i ne treba da to "lečiš". Kada dođe vreme i/ili prava osoba koja će privući tvoju pažnju doći će i želja za dejtovanjem.
Imao sam epizode usamljenosti, al i to se umrtvilo sad.Zasto da se lecis ako si dobro
Ja sam bio nezainteresovan i juce sam na dejt otisao cisto da prosetam novim sadom. Na kraju mi se lik toliko svideo da smo celu noc pricali, slagali slagalice i gledali sex i grad. Spavali 2 sataJooj ljudi, kako da izlečim nezainteresovanost?sad već predugo sam u tom procesu kad ne dejtujem i potpuno sam se ohladio od želje da upoznajem bilo koga.
Bukvalno, vec planiram da idem nazad ovih danaNovi Sad retko razocara
Pa javljali se al nalazio sam izgovoreTako da ako ti se neko javi, izadji, mozda se iznenadis
Novi sad donosi ljubavPa javljali se al nalazio sam izgovore
Ok, danas i ja idem za NS možda me čarobna energija grada ponese.![]()
Ja usao na tinder posle mesec dana cisto onako, macovao se odmah sa njim, razmenili brojeve ubroku od pola sata i evo desiko se ovo juceIako polu-živim tamo još me ljubav nije spoznala u tom gradu.![]()
Dabogda nam trajaloJa tako ušao na Grindr slučajno jer sam zaboravio da izbrišem aplikaciju, tapnuo me sadašnji dečko i eto.Novi Sad grad ljubavi.
![]()
Banovan sam sa Tindera jer sam se svađao!Ja usao na tinder posle mesec dana cisto onako, macovao se odmah sa njim, razmenili brojeve ubroku od pola sata i evo desiko se ovo juce