Ljubav, navika, panika

E nekome i u jesen nešto da cveta. Super, vidi se da si zadovoljan oseti se to ☺️

Sa drugim vagama ne znam kod mene pustoš, tuga čemer i jad. Niti sam nešto zainteresovan niti me ko interesuje 😂 Razmišljam se da aktiviram aplikacije ponovo nakon godinu dana, mada čim pomislim da se samo traži trljanje tela o telo što bi Vendi rekla, ne vraća mi se.

Razmišljam se da aktiviram aplikacije ponovo nakon godinu dana
Ja sam tačno na godinu dana apstinencije od aplikacija i seksa aktivirao ponovo app i našao šta mi treba i opet obrisao. Meni je pomoglo to što sam odslužio post i vratilo mi se baš golemo.

Meni je ova godina počela raskidom jedne duge veze. Vrlo stresan i bolan period, bukvalno kao reset celog života i ponovno učenje kako da budem solo. Trebalo je vremena privići se.
Sada konačno uživam što sam libero i posvetio sam se sebi maksimalno. Prija mi ovo i nemam nikakvu želju da to trenutno menjam.

Ja sam pre tri meseca krenuo da živim sa dečkom sa kojim sam u vezi dve i po godine (nezvanično dosta duže ✨) i baš mi je lepo. Prošli smo sve faze - od kolega na faksu, prijatelja, prijatelja sa povlasticama, nepričanja, do ozbiljne i odrasle veze. Zajednički život mi je pružio priliku da ga vidim u nekom novom svetlu i mogu da kažem da nikad nisam bio zaljubljeniji u njega posle svih ovih godina 🫣

A počelo je tako što mi je držao glavu dok sam pijan povraćao na žurki jer sam mu ranije tog dana pomogao da prepiše od mene na kolokvijumu 😂

ja se ne cujem vise sa online simpatijom, ima 2 nedelje kako sam popizdeo zbog svega i vise vrv ne sme da se javi... nisam u depresiji al sam ugl smoren... bukirao sam Rim da imam cemu da se radujem

Pronađi male stvari koje te čine srećnim i fokus emocija će se prebaciti na pozitivu.
Ne dozvoli da te bilo šta obeshrabri u tvom zadovoljstvu. Korak po korak, mic po mic. 😃

nedostaje mi jer smo se svaki dan culi i to je trajalo mesecima... ali nije se preterano trudio ni spominjao da ce doci itd.. ja da kucam s nekim s drugog kraja sveta godinama ne mogu... a jure me neki ljudi za dejt al mi nije do toga uopste... upisao sam engleski 1 na 1, idem na plivanje redovno, uskoro cu upisati jos jedan jezik... stedim pare za putovanja... gledam da sebi ispunim slobodno vreme... al me uhvati usamljenost cesto

da... da mi neko pozeli dobro jutro i laku noc svaki dan i kaze lep si😆

Samo hrabro! Svakim danom će ti biti sve lakše i bolje ćeš se osećati. Našao si stvari koje te zanimaju, obogatićeš svoj život novim saznanjima, a prava osoba će naići kada se najmanje nadaš. ❤

Back