Ljubav, navika, panika

Nije dovoljna bilo čija pažnja, njemu je bila potrebna pažnja te određene osobe.
Ali, to će vremenom sve doći na svoje.
Naići će prava osoba. 😎

nezgodno je kad neko nije tu... i onda se drzis za to nesto a ni ne vidjas osobu niti je to izvesno kad ce se obistiniti

Pa i ne radi se o bilo čijoj pažnji. Ali se često dešava da nam se više sviđa kako neka osoba čini da se osećamo nego ona sama.

Srećno, Gollume. Saosećam.

preziveo sam ja sto brodoloma do sad pa cu i ovo... svaki put je sve lakse😆

nezgodno je kad neko nije tu... i onda se drzis za to nesto a ni ne vidjas osobu niti je to izvesno kad ce se obistiniti
Trajaće taj osećaj neko vreme, budi spreman na to. Navika je vrlo zeznuta stvar i često te drži u mestu i ne da ti da nastaviš dalje.
Dobro je da više ne komunicirate, tako ćeš se najbrže oporaviti i nastaviti dalje. Treba da se fokusiraš na druge stvari kako bi skrenuo misli. Biće to sve ok.

Navika je gadna. 😈
Posle će biti: Juu, šta mi bi? 😂

Last edited:
Tvoj život, tvoj izbor. Razmisli pre nego što doneseš takvu odluku, posle nema kajanja.
Zlatna sredina je zakon.

Ova mala ko tarot ai generator, daj konkretan savet ili nemoj, ove spike tvoj zivot tvoj izbor pre no sto doneses odluku bkt ko da citam nekog lajf koača u usponu. Mislim svaka ti čast što si uz nekog u takvom problemu, al daj mu reci nešto konretno - opcija 1 uvijek je dobar odabir, biti sam samo kad si u tugi, druga stvar u opciji broj 1 mozes naletit na nekog sa slicnim prbl kao i ti i eto. Pali grindr tndr romeo dady hunt izivi se na pacijentima i mozd naletis na nekog

Ed. Ova @Mala ima neke opake moći upravo me posro galeb lmao

Zar to ne donosi sreću? 😂
Upravo razmišljam kako sam i napisala, prvo neka sam razmisli šta stvarno želi i neka to i uradi. Kao da bi me Gollum ili bilo ko drugi poslušao da napišem bilo koju opciju.
A do sada se naš drugar već snašao, nadam se najbolje po njega. 😍

Zlatna sredina je naći neku dragu osobu koja ti prija i ne biti sam. 😘

Last edited:
Nisam se snasao al sam naucio da zivim bez simpatije, sad ce biti mesec dana kako nismo u kontaktu. Lakse mi je mada i dalje cesto pomislim

Da, još su sveža sećanja i emocije, logično da je tako. Možda i u tvojoj blizini ima neko koga ti ne primećuješ, samo treba otvoriti oči i manje sanjariti. 😍

Greenpa, nisi u pravu. Kao ni do sada, sve naopako tumačite. 😠

Back