Ljubav, navika, panika

Znam ja jako dobro tumačit škorpie!
dunja-ilic.gif

Da li treba da me plaši što ne vidim nikakve red flag-ove tj obostrano ne vidimo ni jedan?

Ne, kad je odnos zdrav i sve funkcionise kako bi trebalo nista tog tipa se ne desava. Samo smo svi mi toliko navikli na toksicne odnose pa gledamo kad ce nesto da nam padne na glavu. Opusti se i uzivaj inace ces sam sebi da napravis probleme bespotrebno.

Tačno, malo overthinkujem da će iskočiti nešto jer sam se previše opustio 😂 a valjda to ide lakše kad su osobe zrele i jasno znaju šta hoće.

Pa da, postali smo programirani tako da svakoga posmatramo kao potencijalnog psihopatu koji još uvek nije pokazao pravo lice, pa je onda čudnjikavo i neobično kada se neko ponaša neproblematično. Naravno, kako se odnos razvija uvek postoji šansa da se uoče moguće problematične stvari u nekom momentu u budućnosti, ali svakako ne treba živeti u iščekivanju takvog scenarija - kvari zabavu i unosi nervozu.

Ali ruska simpatija. :D Srećno! Ja bio u vezi s Rusom, bolje da nisam.

Nakon vise meseci provedenih pod istom krovom, Veronika se u petak vratila u Moskvu.

Ovo je zaista bio ogroman "level up" u odnosu na sve sto smo imali pre toga. Sada smo se jos vise vezali a imamo i fantasticno iskustvo zajednickog zivota. Sada smo napravili jako dobru bazu za buducnost ❤️

@Veronika isto moze, kada stigne, da napise svoje utiske ❤️

@Milos-S

Da, to je bilo nezaboravno iskustvo. Zajednički život i ogromna količina novog zajedničkog iskustva nas je još više spojila.

Svaki trenutak proveden sa Milošem znači mi sve. ❤️

To su bili najbolji dani u našim životima i krećemo ka čudesnoj zajedničkoj budućnosti. ❤️

Cestitke i dobrodosao u klub :D Srecno!

Posto @Veronika i ja imamo iskustva bas u ovakvoj situaciji, ako treba bilo kakav savet, pisi.
hvala ali za sad se jos uvek nismo ni upoznali uzivo. bio je bolestan.. samo se dopisujemo.
najgora je ta jezicka barijera jer oni slabo govore engleski a srpski tek poceli da uce a ja ne znam ruski

Back