Ljubav, navika, panika

Bukvano Lignjo mogao si sebi svo ono maltretiranje sebe da skratiš još ranije, samo da si izabrao da rizikuješ. 😂
Al svakako čestitke na lepim vestima, sad možeš u gej klub.

Tata provalio da sam gej samo sto mi nije rekao.

Kaze da ako me pale muskarci da nema nista protiv jer je on kako kaze liberalan.

Ja budala nisam imao snage da mu priznam.
Bravo! Nije lako priznati, tako da super što ti je tata olakšao. 😊

Drago mi je zbog tebe Lignjoslave, sada možeš opuštenije i rasterećenije da se osećaš!

Pozdrav svima, nov sam ovde. Znam da ovde ima mnogo gej populacije, pa ako je neko slobodan i zainteresovan za društvo ili neki dejt možemo zajedno uz Lane moje da sečemo vene:) Ili da radimo nešto i ne mislimo na vene…
Vratio sam se u Srbiju posle života u Grckoj i malo mi je ova tranzicija nazad u Srb izazovna, neki momak bi pomogao… 😊

Forum novi Tinder volim 😂 Pa dobrodošao u Srbiju. Ja sam se recimo izolovao od dejting aplikacija ima 2 pune godine i jako mi je toksično tamo, ne bih se vraćao. Što se tiče upoznavanja ovako, imaš dosta queer mesta u Beogradu, ako si tamo, uopšte. Proguglaj sigurno možeš naći nekoga za popiti kafu bar.

Forum novi Tinder volim 😂 Pa dobrodošao u Srbiju. Ja sam se recimo izolovao od dejting aplikacija ima 2 pune godine i jako mi je toksično tamo, ne bih se vraćao. Što se tiče upoznavanja ovako, imaš dosta queer mesta u Beogradu, ako si tamo, uopšte. Proguglaj sigurno možeš naći nekoga za popiti kafu bar.
U NSu sam, i onda je povratak ovde iskreno, posto sam i raskinuo vezu preko, takav da bolje da sam pucao sam sebi u koleno - manje bi bolelo.
Ovde je sve pasivno i nije samostalno. Kad stavim filter za godine i poziciju imam par momaka, toksičnost ako dodam i to malo se smanji na skoro ništa. Preko sam i kad nisam hteo mogao 5 dejtova dnevno da organizujem…

Nasao si gde da se vratis i trazis decka lol

Ako imas EU pasos produzi dalje neces se bas uscreciti
Imam. Vratio sam se jer sam morao zbog zdravlja clana porodice i ne planiram da ostajem duze od do početka leta.

Zar nije @Pokahontas slobodan i spreman za nove ljubavne pobijede?

Al vidiš da neće pasivne.
Ja se ponadao da ću možda naći muža da ga vodim uz taj EU pasoš preko 😂
Kad ono kolega furundzija…
Jel to ovde kod nas od vakcina ili zračenja? Zna li ko šta?
Kod grka i pasivni budu aktivni, ovde da se napise peticija i uveze 100k brazilaca bili bi pojedeni za manje od nedelju dana…

Back