Neću da kažem da mi ne treba i toSrećan je onaj koji uspostavi normalnu konekciju ovde kada su u pitanju odnosi istog pola. Najviše se sve svodi na fizičko trošenje i to je sve
Iskreno slušam psy trance, ništa od navedenog nikad nisam čuo (Nije mi jasno da li bi nešto nježno poput Sebi (2019), dramatično poput Lejle ili nešto agresivno poput Fuego ili SloMo pa da ti netko poslije pjeva im not your toy u stupid boy, pa nakon početnog zanosa i praznine u srcu poželite jedan drugom da sve ti nebo vrati, zapamti svaki dug i da ove vaše suze na duši nosit ćete?
15g Ozore i još mnogo festivala po svetu.Slusas psytrancema ti si ljubav mog zivota. Sorry @Lignjoslav
Iskustvo nije opisivo rečima…Strava da postoje ljudi na forumu koji vole psytranceI ja volim, ali slušam pretežno kod kuće.
Uvek sam bio radoznao kako je na Ozora i sličnim festivalima, ali sam se uvek malo plašio da odem.
Vidi, neću da kažem da to sto radiš nije ok jer se muzika danas sluša svuda i u svako doba ali ovo mi zvuci kao da si rekao da znaš za Sunce a gledaš ga samo iz kuće…Strava da postoje ljudi na forumu koji vole psytranceI ja volim, ali slušam pretežno kod kuće.
Uvek sam bio radoznao kako je na Ozora i sličnim festivalima, ali sam se uvek malo plašio da odem.
@LignjoslavA od momaka ovde raspolozenih za upoznavanje ništa?
U Grčkoj me saletali i pasivni pa bili aktivni…
Hoćete da pišemo onu peticiju?![]()