Luke Black

@Milica kako ti je ovo promaklo? :eek: Čekao sam da ti to eksluzivno objaviš, ali ništa nema u njegovoj temi. Možda si u nekoj drugoj temi pisala. Jedva čekam album. ❤️

S bandcampa:
421688766_1066730694392614_6567988281143991715_n.jpg


Dve pesme je radio s našom austrijskom Teyom 🤩
 
Znači li to da će biti u našem žiriju, pošto kaže da neće da pominje favorite iz različitih razloga?

Baš mi je drago da se prijatno oseća u ESC mehuru, a možda ga vidimo i kao autora nekom drugom prilikom. 🤗
 
Drago mi je što je Luka ostao u tzv. evrovizijskom mjehuru i što se u istom pronašao i lijepo pliva, vidi se da uživa u tim eventima i da se ne odaziva eto samo zato što je pozvan pa dođe da ih otalja... Između ostalog uočljivo je i da ovogodišnji učesnici znaju ko je on i sjećaju se njega i pjesme od prošle godine (toliko o tome da će biti zaboravljen za par dana kako su neki prognozirali), kao reporter onog londonskog pre-partija vidim da se skontao sa Silvesterom, Donsom i tom ekipom.

Lijepo je Stamenovka rekla da se teško izlazi iz evrovizijske porodice kad se jednom u istu uđe jer ti se fanovi uvuku pod kožu, njih dvoje i eventualno Konstrakta su za sad jedini naši predstavnici koji se pozivaju na te fandomske događaje i da su voljeni.

Meni će uvijek biti draže njegovo 24. mjesto nego Nevenino 18-o ili Balkanikino 19-o (kao što sam već dosta puta do sad ponovio), ostali smo prepoznatljivi ako ništa drugo, pri tom bez obzira na kriminalno izvođenje od žirija je mogao bar malo više dobiti - ah da odjednom im je bitan vokal kad je Srbija u pitanju. (n)
 
Paaaaa. Ovde vec vidim dosta interesantnih elemenata, catchy refren, ali eksremno messy aranzman. Da se i on isprsi za ozbiljnu produkciju, osisa, zalize ko pre 6,7 godina, pusti bradicu i top!
 
Da se i on isprsi za ozbiljnu produkciju, osisa, zalize ko pre 6,7 godina, pusti bradicu i top!
Ne verujem da će da se ponavlja, skroz drugačiji stil na svakih par godina mu je važan deo umetničkog izražaja...

Sad je u vampirskoj fazi.
Pre toga je bio u svemirskoj fazi, s plavim kikicama. A pre toga u kaubojskoj i dizelaškoj fazi s bradicom...
 
Je l moze samo da bude u fazi gde je lep, crni decko 😂 nista ja nemam protiv, evo Svajcarac mi ni malo nije lep, ali on jeste, i prosto me zao kad uporedim slike kad se pojavio, i sad. Faza ne faza, lep je decko, nista mu ono ne stoji 😀
 
Back
Top