Luke Black

Ali on koji se izvlaci na tehnicke probleme a slicno je zvucao i na PZE i na evrovizijskim probama. Ne volim osobe koje uvek nekoga drugog krive, nikada da preuzmu odgovornost. Uzgred nadam se da je konacno platio saradnika za tu pesmu SMSS
Zar nisi ti krivio RTS za Zejnin nastup, da nisu bili sposobni da urade ono što je ona planirala? I ona je zvučala loše uživo, ali to nisi spominjao.

Samo primećujem kontradiktornost. Ok je kritikovati za iste stvari samo one koje ne volite, vidim.

Luke Black-a nikako da ostave na miru. I svašta mu se uzima za zlo a vrlo rado zaboravlja kako je hteo da se raspadne u oči svega što se desilo baš u to vreme i što je vidno uticalo na njega. I ne priznaju se BBC-ove greške kojih je zaista u finalu i te kako bilo.
O tome dečko priča, a neki se prave ludi i brinu ko kome, i koliko duguje😏
I ignoriše u potpunosti šta je sve od tada do danas L. Black stvorio. Može da ti se ne sviđa ali nezasluženo se crni i pljuje.

Zar nisi ti krivio RTS za Zejnin nastup, da nisu bili sposobni da urade ono što je ona planirala? I ona je zvučala loše uživo, ali to nisi spominjao.

Samo primećujem kontradiktornost. Ok je kritikovati za iste stvari samo one koje ne volite, vidim.
Nisam krivio RTS zbog toga sto je lose zvucala, i sam sam rekao da je sama kriva sto je lose pevala. Problem je u realizaciji nastupa dakle samog staginga gde je zakazao RTS, a to je zbog njihove nesposobnosti i losih uslova poput studija, kamera, svetala itd. Posto si namerno iskonstruisala nesto sto nisam napisao da bih ispao licemeran zamolio bih te da me vise ne pominjes jer ti ovo nije prvi put da izmisljas i ispadas maliciozna. Postedi nas tvojih komentara od 2 dinara.

Luke Black-a nikako da ostave na miru. I svašta mu se uzima za zlo a vrlo rado zaboravlja kako je hteo da se raspadne u oči svega što se desilo baš u to vreme i što je vidno uticalo na njega. I ne priznaju se BBC-ove greške kojih je zaista u finalu i te kako bilo.
O tome dečko priča, a neki se prave ludi i brinu ko kome, i koliko duguje😏
I ignoriše u potpunosti šta je sve od tada do danas L. Black stvorio. Može da ti se ne sviđa ali nezasluženo se crni i pljuje.

Sve nas je pogodio taj dogadjaj sto je normalno ali jako mi je cudno da javna licnost 2 nedelje nakon tog dogadjaja ne moze da se sabere i da jedan dogadjaj koji nema veze sa njim utice toliko na njega da ne moze da otpeva pesmu kako treba.
Opet ponovicu slicno je pevao i na PZE i na finalu, polufinalu. Druga bi situacija bila da je u finalu drasticno drugacije zvucao. Jako mi je interesantno da svake godine se nalaze neki izgovori za nase predstavnike, svake godine ih organizator navodno osteti ali eto PZE je uvek navodno besprekorno organizovan i konstantno se uzdize. Slicno i za Teya doru, kadrove nece da nam prikazu kakve smo hteli ‘jer nas organizatori mrze’ a ne jer je tako RTS trazio. Na drugoj temi i sam Milos je potvrdio da je Teya Dora dosta stvari odbila i da je bilo dosta do nje a sam RTS je tvrdio da su zadovoljni i da su organizatori poslusali sve njihove predloge. Jedina koja je tu ostecena bila je Konstrakta.

Posto si namerno iskonstruisala nesto sto nisam napisao da bih ispao licemeran zamolio bih te da me vise ne pominjes jer ti ovo nije prvi put da izmisljas i ispadas maliciozna. Postedi nas tvojih komentara od 2 dinara.
Dečko ne budi smešan. Ništa ružno ni maliciozno nikada nisam napisala. Samo podvlačim kontradiktornosti, nisam ja arhitekta da konstruišem. Činjenica je, da si rekao da je RTS uništio Zejni nastup neumećem i neuslovima. Tada nisi spominjao njene vokale (koji su bili blago rečeno ispod proseka), a Luki to zameraš.
Zašto na primer, nefunkcionalnost bilo koje prirode u Lukinom nastupu takođe ne bi mogla biti greška emitera kao što je Zejni? Nisi bio tamo da znaš.

Btw još jedna tvoja kontradiktornost: branio si Lu-Ku ove godine na pze od ljudi koji su govorili svoje mišljenje da im se ne sviđa njegov glas i pesma. Da uvek može konstruktivno da se piše bez hejta, a prema Luke Blacku imaš malo je reći, animozitet i nije da biraš reči.

Moji komentari su ipak malo skuplji. To vidimo po tome koliko se ostali forumaši slažu sa mnom. Pa ti proceni.

@blueeyed
Pokušala sam sa tobom jednom da vodim ljudski razgovor nakon čega sam videla da to gubi smisao i stavila sam te (jedinog od svih forumaša) na ignore.
Honey, be so nice and feel free doing same with me.

Moj prošli komentar/post se nadovezivao na Nanulinu. Nemaš potrebe da se osećaš prozvanim!

Konstrakta je delovala nesigurno što se tiče pevanja a radi se pesmi koja je laka za pevanje. Pretpotavljam da ju je trema ubila. Ako je takva bila i u nastupu za žiri onda je potpuno očekivano prošla kod njih. Dobila je 87 poena verovatno na sam nastup i to je sasvim ok.

Konstrakta iskreno i nije neki vokal, dok je sa druge strane izuzetna umetnička duša, i sa tim što je imala, i s obzirom na političke okolnosti, izvukla je maksimum

Back