Shum
Ekspert
Da ne poveruje čovek da je ovo izvođač iz Srbije
Da ne poveruje čovek da je ovo izvođač iz Srbije
Zar nisi ti krivio RTS za Zejnin nastup, da nisu bili sposobni da urade ono što je ona planirala? I ona je zvučala loše uživo, ali to nisi spominjao.
Ali on koji se izvlaci na tehnicke probleme a slicno je zvucao i na PZE i na evrovizijskim probama. Ne volim osobe koje uvek nekoga drugog krive, nikada da preuzmu odgovornost. Uzgred nadam se da je konacno platio saradnika za tu pesmu SMSS
Nisam krivio RTS zbog toga sto je lose zvucala, i sam sam rekao da je sama kriva sto je lose pevala. Problem je u realizaciji nastupa dakle samog staginga gde je zakazao RTS, a to je zbog njihove nesposobnosti i losih uslova poput studija, kamera, svetala itd. Posto si namerno iskonstruisala nesto sto nisam napisao da bih ispao licemeran zamolio bih te da me vise ne pominjes jer ti ovo nije prvi put da izmisljas i ispadas maliciozna. Postedi nas tvojih komentara od 2 dinara.Zar nisi ti krivio RTS za Zejnin nastup, da nisu bili sposobni da urade ono što je ona planirala? I ona je zvučala loše uživo, ali to nisi spominjao.
Samo primećujem kontradiktornost. Ok je kritikovati za iste stvari samo one koje ne volite, vidim.
Luke Black-a nikako da ostave na miru. I svašta mu se uzima za zlo a vrlo rado zaboravlja kako je hteo da se raspadne u oči svega što se desilo baš u to vreme i što je vidno uticalo na njega. I ne priznaju se BBC-ove greške kojih je zaista u finalu i te kako bilo.
O tome dečko priča, a neki se prave ludi i brinu ko kome, i koliko duguje
I ignoriše u potpunosti šta je sve od tada do danas L. Black stvorio. Može da ti se ne sviđa ali nezasluženo se crni i pljuje.
Dečko ne budi smešan. Ništa ružno ni maliciozno nikada nisam napisala. Samo podvlačim kontradiktornosti, nisam ja arhitekta da konstruišem. Činjenica je, da si rekao da je RTS uništio Zejni nastup neumećem i neuslovima. Tada nisi spominjao njene vokale (koji su bili blago rečeno ispod proseka), a Luki to zameraš.Posto si namerno iskonstruisala nesto sto nisam napisao da bih ispao licemeran zamolio bih te da me vise ne pominjes jer ti ovo nije prvi put da izmisljas i ispadas maliciozna. Postedi nas tvojih komentara od 2 dinara.