lu Luksemburg 2025: Laura Thorn - La Poupée Monte Le Son

Luksemburg
A meni ovo tek danas sjelo fino, zanimljiv nastup bio, a i refren mi ušao u glavu, zasluženo finale

Nisam uspeo da se povezem sa ovom pesmom od starta, nije moj fazon, ali ok je bilo i moze se reci zasluzeno finale.

Luksemburg ima dosta razloga za zadovoljstvo, dosta im fino otkako su se vratili, dva pokusaja i oba puta izboreno finale

Standardno dobra/slatka pesma, po meni nije morala u finale ali nisam iznenadjen.

Ne smeta mi u finalu, ali ako bude top 10 bice nezasluzeno. Previse je prosek pesma, sve iznad nekog 18. mesto po meni je precenjeno

Inace ocekujem da je sigurno dobila poene od nase publike, i prosle godine je kod nas u PF Lux bio treci odmah nakon CRO i SLO

Bas je tipicna pesma koja se svidja nasoj publici, safe pop pesmica, jos na francuskom

Ovo je bilo odlično uživo i uopšte nisam iznenađen što se plasirala u finale. Sve pohvale koliko je popravila pevanje za samo nekoliko meseci.

U finalu očekujem slabiji rezultat nego prošle godine iako je ovo dosta bolja pesma po mom mišljenju. Takođe, moram da priznam da sam mislio da će kao neke druge zemlje sa malom populacijom slati šta god je dostupno u tom trenutku, ali su me razuverili, jer zapravo neguju neki svoj fazon - nostalgične i šlageraste francuske bopiće.

Ja mislim da vi spavate na ovoj pesmi. Ja cenim da će biti leva strana tabele.

Među najboljima u drugom polufinalu, baš se fino uklopilo sve. Mislim da imaju šanse i za top 10 večeras.

Očekivan potop kod publike. Nadam se da slušamo Luksemburg i na dalje. Mislim da su oni pošteno zagrizli za ubuduće, ne bi me čudilo da dođu sa pobedničkim paketom u narednom periodu.

Baš sam mislio da će ih žiri podići, kad ono...
Zaslužila je bolji plasman na kraju

Симпатично и слаткасто. Пласман очекиван

I ja sam očekivao veće pumpanje od strane žirija, pa mi je ovaj flop pomalo iznenađujuć. U svakom slučaju, pesmica je slatka, ali u tom fazonu je bilo mnogo boljih ranije. Sasvim sam ok sa ovim.

Tek im je druga godina kako su se vratili, a mene već užasno smaraju. Može sledeći put jedan ispadak u pf za njih.

Nisam očekivao ovako nizak plasman. Zaslužila je Laura da se nađe u top 15, mnogo gori od nje su završili ispred.

Žao mi je što su završili nisko. Očekivao sam veću podršku, pre svega, žirija. Međutim rani žreb je odradio svoje.

Bilo kako bilo, kod mene će se pesma svakako vrteti i dalje.

Back