lu Luksemburg 2026: Eva Marija - Mother Nature

Luksemburg
Dugo sam gledao na ovo kao vrlo mogućeg finalistu, ali naprosto konkurencija je takva da ovo skoro sigurno ispada večeras.

Morala je mnogo moćniji stage da ima. Postoji gomila stvari u vezi prirode što je mogla da odradi. Mogla je majka priroda da dođe i pomazi nju na kraju, kao kod Albanca, to bi mi ovde više išlo :)

Kako su prošle godine moćne vizuale imali, ove godine ko da nemaju inspiracije.

Ovo je bila vokalno-vizuelna katastrofa. Ona se nije sastavila kako treba tokom cele pesme. Što se mene tiče ubedljivo najlošiji nastup večeras

Meni je ovo bilo baš simpatično, iako se negdje znalo da neće proći. Šteta, baš me zanima i za nju kako je prošla.
Vokalno na nivou a i oni dijelovi sa violinom i efektom sjajni.

Žao mi je jer nije prošla, bila mi je bolja i gledljivija od Aidana iskreno ali šta je tu je. Nije dugo potrajao niz finala. Taman posla da Ukrajina ne prođe nekada.

Neka su i oni preskočili finale, ovo je stvarno od samog početka vrlo neprimetno i neinteresantno, uz očigledne plagijatorne delove.

Očekivano, iako je posle njenog izbora za predstavnicu delovalo da će verovatno u finale.

Bilo je jasno da će ispasti jer je konkurencija baš gorila. Eto nama opet francuskog od njih i ustaljenog recepta koji radi za njih.

Simpaticno, iako ni ne znam tu pesmu od Birdy sto je kopirala, bas se osetila Birdy u ovoj pesmi. Na kraju me nije iznenadio neprolazak, do kraja veceri cak sam i zaboravio da je bila.

Back