Koliko god da mi pesma nije sela, uvek mi je žao kada vidim da se neko ovako rasplače. Deluje mi neiskvareno i iskreno kada kaže da je dala sve od sebe i da ceni iskustvo.
Očekivan ishod mada je pesma konstantno bila tu negde oko granice. Meni lično je ovo bilo fino ali nedovoljno upečatljivo za prolaz u teškom polufinalu.
Njoj želim sve najbolje u nastavku karijere i nadam se da je ovo neće slomiti.
Fina pesmica, sad mi je tek nekako postala i prijemčljiva za slušanje, ali nažalost nebitna i realno je skroz bilo ispadanje.
Verovatno je po televotingu posebno loše prošla, među poslednjima uz
I ovde mi je obrnuta situacija, nije da je velika razlika u poenima, ali mislio sam da će bolji proći kod žirija nego kod publike. U svakom slučaju bodovno daleko od finala i to zasluženo.
Ali Zoka5 je ispoštovala Lavinu, baš su ih pratili i promovisali oni iz Telegrafa i dali su dosta sadržaja zanimljivog iz Beča, koliko je simpatija samo Dara pokupila zbog KUKAVICAAA i DARA BUBAMARA
Nisam njen ljubitelj, ali puno mi je srce videti ovakvu podršku naroda čak i ako se nije kvalifikovala za finale.
Zato mi razapnemo naše predstavnike za malo lošiji plasman u finalu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.