Maja Nikolić

Tu je već krenula da ludi, bila je ona oduvek buljava, ali tu je već baš krenula da se beči, sve mislim da je u tom nekom periodu počela da se drogira.

Ovde je bila normalna, i lepo je zvučala.
Ma prevarila nas je i da je normalna, samo treba dublje pogledati u oko Sauronovo!

Meni je vrh kad je bila u modnom žiriju - neka emisija na Pinku (tipa daju ti neku svotu da se obučeš što bolje po BG buticima); pa odlazila u dečije butike; oblačila dečiju garderobu da pokaže kako je vitka. Boki 13 je bio u žiriju (po troje je uvek bilo) i zagrcnuo se od smeha. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

To je vrv ona emisija gde je bila i Bebi Dol kao Madonna jelte ništa lakše. 😂

Đavola ne traži iz Gold music-a teško da će moći neko da nadmaši, pa i ona sama. 🙏

Meni je vrh kad je bila u modnom žiriju - neka emisija na Pinku (tipa daju ti neku svotu da se obučeš što bolje po BG buticima); pa odlazila u dečije butike; oblačila dečiju garderobu da pokaže kako je vitka. Boki 13 je bio u žiriju (po troje je uvek bilo) i zagrcnuo se od smeha. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ima li negde na netu da se nadje to? 😂

Ti znaš da ja sve pronađem, ako nema na YT ima na Dailymotion, samo će se teže naći. Boki13 kad je trebalo da prokomentariše - rekao da ima uginulu mačku na glavi - a stvarno joj je bila neka jeftina perika čini mi se ili kosa neoprana 10 dana. :ROFLMAO:

Vidim aktivna ova tema, pomislio sam da nije izbacila i ona neki singl, neku intepretaciju slike...

Evo ko priča o Maji Nikolić. Je l' interpretirala neku sliku? 😂

Sviđa mi se muzika i stih koji je Miloš izdvojio, drugo neću da komentarišem 😂 Maja ko Maja.. takva se više nikad ne rađa!

🤩🙌😍 Konačno, dan za ultimate hit "Naftalin" je došao!!
I vrhunski spot, sniman u kamenolomu kraj Paraćina je tu!

"Ko iz naftalina, ti dođeš, i sjebeš mi dan".. 🙌🙌😌

Odlični ste na ovoj temi...🙌👏
Ulepšavate mi ovu subotu!!

NAFTAAAAAALIN!! ❤️😍🤩🙌

Napisao sam komentar na YT - "Lepa pesma" - Maja mi lajkovala komentar. 🤗

Evo priče o pevanju sa Zlatom Petrović na romskoj svadbi.

Pesme sa prvog albuma su joj prelepe, i ok je pevala. Ne mogu da grešim dušu.

Muzika: S. Dragić
Tekst: G. Janković (napisao tekst "Ljubim te pesmama")
Aranžman: A. Kobac

Last edited:
Back