mt Malta 2025: Miriana Conte - SERVING

Где ископа овај костим сестро слатка. Изгледа ко гомила гнојних чирева који само што не пукну

Kažu da je nastup previše vulgaran. Sad mi se mota po glavi da bi možda mogla biti šok NQ. Vulgarni nastupi ne prolaze dobro, a plus je to Malta koja se muči sa televotingom.

Ја сам видио наступ, мени је катастрофа.
Мирјана ми је баш симпатична и харизматична дјевојка, али ово све на сцени изгледа као порњава. Прошле године се 'фандом' ложио на британску пробу и наступ и предвиђали чак топ 10 (видјех и твит Манчестер 2025...) а на крају 0 од публике. Е слично ми је и ово лоше

Докле год Србија, па Грчка прођу, свеједно ми је ко још пролази, али не бих волио да ово уђе у финале

Jest da je nastup lošiji no na MESC-u i neće biti vjerojatno plasman kakav smo mnogi očekivali, ali mislim da ipak prolazi večeras na konto same pjesme i njene karizme

Ja sam u početku bio u fazonu da mi je okej, keči je ima neku harizmu, ali mi se smučila više sa reklamom na yt.
Mislim da i ako prodje u finale ne gine joj flop sa glasovima kako publike tako i žirija.

Она је баш отишла у непотребну крајност, дословно се претворила у јефтину порнићарку. А то јој заиста није потребно јер има ту неку природну привлачност

Mogla je iskoristiti tu harizmu na bolji način. Ono što sam video mi se ne dopada, jeftino je i degute. Na nacionalnom je kud i kamo nastup bio vizuelno prijemčiviji. Obzirom da su u poslednje vreme poslednji po glasovima publike, nešto me sad ne bi čudilo da flopnu, iako je postala viralna.

Pomislio sam negde pri sredini proglasenja da bi mogla biti shock NQ, ali ipak je prosla, drago mi je zbog nje!

Nastup i kostim jesu kiceraj ali jasno je od pocetka da se svesno ide na to i to je u redu

Kvalitet pesme je izuzetno nizak, ali dobro, postiglo se to na šta se išlo od starta. Ovaj nastup večeras mi je stvarno živo sr**e i realno ne zaslužuje visok plasman.

Back