mt Malta 2025: Miriana Conte - SERVING

Blam 💀

Ovo ne zaslužuje finale. I meni je onaj deo pesme duhovit ali pesma je bukvalno očajna. Produkcija 0, aranžman iz 2010, instrumental zvuči kao besplatni sempl ili neki demo. I ove poruke ja sam kraljica, ja sam najjača su toliko izlizane i reciklirane, znači imamo minimum 5 takvih pesama svake godine, dokle više 😭

Kako bih voleo da joj cenzurišu kant pa da mora da moli publiku da pevaju umesto nje, kao Litvanci koji su pre dve godine voleli da jedu povrće i žensko međunožje.

Heaven sent je bila super ali definitvno skoro nijedna zemlja vise nece da salje kvalitet nego iskljucivo pederske (znate na sta mislim ne uvredljivo) zurke 🙄

Inače ovo je Mirijanino peto učešće na malteškom nacionalnom izboru. Ko čeka taj i dočeka. 😏

Malta dve godine za redom servira p**ku na sceni? Ok. Više sam bio za Heaven sent ali drago mi je da je Miriana dobila.

Bukvalno su sve 4 pesme sa kojima je učestvovala ranije bolje od ove. Ali znamo zašto je ova pobedila, lol. 😭

Може она да објашњава шта год хоће за Kant, код мене је то синоним за контејнер. Ово нема ни главе, ни репа, она има талента за плес колико и покојна Мица Трофртаљка. Видећемо колико ће набуџити наступ али мени је ове смећерана тешка

Meni je ovo zanimljivo, sto se mene tice moze xD Ali bio bih srecan i sa Heaven Sent, i ta je super samo na drugi nacin, u prevodu nebitno mi je bilo ko pobedjuje

Pa dobro, njima je ostalo još samo da glume budale ne bi li bili primećeni. Sa normalnom pesmom/nastupom bi bio jednocifren broj bodova u polufinalu. Kiki Star će sigurno biti primećena.

"Heaven Sent" i "Lalaratatakeke Lalaratakabum" bi bile mnogo bolji izbor. Pobednička je bez veze, nema tu šta smisleno da bude primećeno, pesme kao da nema, nastup upitnog kvaliteta.

Zanimljivi su mi komentari ljudi koji ne vole ovo koliko i sama pesma. 😁

Koliko vidim, u bolnici je samo zbog šoka, ni ona ni ovaj s kojim se sudarila nisu zadobili nikakve ozbiljne ozljede, na svu sreću. Al' koji peh... 🥴

Срећом није јој ништа, али је она саобраћајку сервирала синоћ

Back