MISS EUROVISION 2026

Koja dama je najlepša? (Izaberite najviše njih 5)

• :au: Delta Lea Goodrem

• :az: Jamila Hashimova - JIVA

• :be: Alice Van Eesbeeck - ESSYLA

• :bg: Darina Nikolaeva Yotova - DARA

• :me: Tamara Živković

• :ee: Kerli Kivilaan

• :ee: Lenna Kuurmaa

• :ee: Piret Järvis-Milder

• :fi: Linda Lampenius

• :fr: Monroe Vata Rigby

• :ge: Mariam Kikuashvili

• :ge: Mariam Tatulashvili

• :hr: Inka Večerina Perušić

• :hr: Judita Štorga

• :hr: Korina Olivia Rogić

• :hr: Lara Brtan

• :hr: Marina Ramljak

• :cy: Antigoni Buxton

• :lv: Liene Atvara Stūrmane - Atvara

• :lu: Eva Marija Kavaš Puc

• :de: Sarah Engels

• :pl: Alicja Szemplińska - ALICJA

• :ro: Alexandra Căpitănescu

• :sm: Senhit Zadik Zadik - SENHIT

• :ch: Veronica Fusaro

• :se: Felicia Agneta Eriksson - FELICIA

• :ua: Viktoriia Leleka - LELÉKA

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Uh ovde ima dosta kandidatkinja. Antigoni najlepša bez premca, Delta, Eva Marija, Dara, Alicja, Sarah, Korina (Lelek), Alexandra, Tamara

Jedina koja može da parira Delti je Slatkica iz LUX. No stavljena joj je neka prosečna slika pa verovatno neće dobiti više od par glasova.

960px-20260510_Eva_Marija_NZ93052.jpg

Jedina koja može da parira Delti je Slatkica iz LUX. No stavljena joj je neka prosečna slika pa verovatno neće dobiti više od par glasova.
Stavljena joj je zvanična promotivna fotka za Evroviziju, a i ne glasa se samo na osnovu jedne slike, već i drugih, kao i snimaka i upravo zbog toga se ovo glasanje uvek završava posle Evrovizije, kako bi se stekao kompletniji utisak.

Ja sam glasala za Deltu jer nije samo fotografija što oblikuje mišljenje, od Lelekica se slažem da je to Korina, baš je lepa. I Eva Marija je baš simpatična izgledom, al na drugačiji način.

Možda Senhit izaberete za misicu, iako nekima liči na E.T. sa perikom. Možda se istakne kao "dark horse" iz prikrajka.

Meni je wine mom Delta vrlol lepa otmeno operisana. Ove lepote poput Nemice, Kipra su mi jeftine.
Kad vidim Šveđanku setim se drugarice koja pita što nosi masku, reko anks je pa joj lakše. Te ona “pa zar nije veći anks kad nosiš to na faci?”
Linda mi je rasna jebačica, ali nije lepotica.

Ma neka je Antigoni jeftina, meni je najbolja riba ubedljivo.

Delta mi je toliko izblazirana, a Linda mi je bas nekako sprzena. Antigoni mi taman izmedju.

Al svakako kod žena je bolji izbor nego kod muškaraca, šteta što nisam strejt.

• Like
Reactions: FFM
MISS EUROVISION 2026
Back