MISTER EUROVISION 2026

Koji dasa je najlepši? (Izaberite najviše njih 5)

• :al: Alis Kallaçi

• :at: Benjamin Gedeon - COSMÓ

• :cz: Daniel Žižka

• :dk: Søren Torpegaard Lund

• :fi: Pete Parkkonen

• :gr: Akylas Mytilineos

• :ge: Giorgi Shiolashvili

• :it: Salvatore Michael Sorrentino - Sal Da Vinci

• :il: Noam Bettan

• :am: Simon Hovhannisyan - SIMÓN

• :lt: Tomas Alenčikas - Lion Ceccah

• :mt: Aidan Cassar - AIDAN

• :md: Vlad Sabajuc - Satoshi

• :no: Jonas Lovv Hellesøy

• :pt: Duarte Farias

• :pt: Francisco Pestana

• :pt: Francisco Raposo

• :pt: Luís Aleixo

• :pt: Miguel Costa

• :rs: Andrija Cvetanović

• :rs: Bojan Ilić

• :rs: Luka Aranđelović

• :rs: Nikola Petrović

• :rs: Pavle Aranđelović

• :rs: Pavle Samardzić

• :gb: Sam Bartle - LOOK MUM NO COMPUTER

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Ako dobro kapiram twinkovi su mršavi, a to mi meh bolje mi je čak da ljulja malo nego da žulja.
Jbt al smo se raspisali ko da smo na Grindr.😂

Sad sam se setio činjenice da je Azerbejdžanac u 2024. osvojio i izbor za mistera i spasi svog favorita :ROFLMAO: I posle se čudimo što nam Azerbejdžan daje 8 poena :D

Muskarci moraju da su harizmaticni a ne lepi a zenke - iskreno pa i one a ne da lice jedna na drugu... Ja sam svakako za moj ukus odabrala (cak sam i Deltu uvrstila iako sam uvek pre za brinete ali tu sam bila subjektivna pa sam gldala celokupni dojam mada ne sporim da mocno izgleda)

1. Nikola Petrović, kao tip, momak, meni najsladji u ovoj konkurenciji bez ikakve dileme.
2.Luka, kralj harizme i prelepe energije koja isijava iz njega, njegovih pokreta i njegovog čarobnog osmeha.
3.Pete- njegov raspy voice mi je tako sexi, nosi lepu mušku energiju.
4.Satoshi- pozitivan je, pun dobre dečačke energije, simpa lik skroz.
5.Andrija- jako zreo dečko, izgradjena ličnost i svaka devojka koja bude bila sa njim oseća će se i sigurno i voljeno. Rodjeni vodja.. Takav utisak on ostavlja na mene.

Danac na slici kao neka neudata tetka u četrdesetim koju drma rani klimaks, na svadbi kod kuma Pere.

Maltežanin da makne ovu kauboj kosicu i super bi bio. Finac lep čovek. I to je to.

I naravno Žabar sa svojih 640 zuba

Mislio sam na to da je više masc, ovaj je fem “strejt”. 😂

MISTER EUROVISION 2026
Back