md Moldavija 2026: Satoshi - Viva, Moldova!

Moldavija
Ma ostalo još 7 pjesama takmičarskih

Plus rekapitulacije

Reklame

Najmanje još sat

Pogledah nastup, ima potencijal da na velikoj sceni izgleda odlično. Ništa wow, ali Moldavci od najobičnijih poskočica naprave ozbiljan tvt bait. E sad imamo
žiri i u pf-u, pa ako ode, ne verujem u dominaciju na tom polju, naprotiv.

Hahahhaah i ja sam bio u fazonu ok malo loše izgleda

Ali odlična pjesma, potencijal za odličan nastup na bečkoj sceni

Moramo imati u vidu da je ovo Moldavija. Mislim da se nikad nisu ovoliko potrudili.
Svaka čast na tome. Nisam ni znao da mogu sve ovo jer znamo kako je bilo prethodnih godina.
Bravo za razglednice. Izgleda da je lepa zemlja a i kad je neka reportaža o Moldaviji nemaju šta pohvalno reći.
Ove razglednice su baš osveženje. Lepo je bilo i podsetiti se ranijih predstavnika.
Neka svake godine bude ovako i malo po malo neka se išlifuju i biće to dobro.

Što se tiče pesama... Svi su na svoj način doprineli ali onaj antisluhista i antitalenat u vidu Pink Margarite je strašan.
Na papiru je možda delovalo kako treba, ali dali su to najnetalentovanoj osobi da otelotvori.
Meni je melodija Bachove pesme mnogo draža nego Satoshijeva.
Bez imalo sumnje će sigurno Satoshi pobediti jer tolikom naboju energije i patriotizma neće moći odoleti.

Ova Pink Margarita me podseća na ovo sa beloruskog izbora pre neku godinu:

Sličan fazon, slična ložnja fanova u komentarima i slično 4-5. mesto na kraju

Oke, Viva Moldova ipak vozi💀💀 ali bukvalno kao moldavski Grše, vriska! Bit će to zapravo jedan zabavan treš u Beču

Gledao sam par nastupa samo i da, svaka čast za razglednice i predstavljanje zemlje

Back