md Moldavija 2026: Satoshi - Viva, Moldova!

Moldavija
Tekst ove pesme je lošija verzija spoja ove dve. To je taj vajb, doduše uz više galame.

Aliona Moon grabi treće eurovizijsko finale (naravno, ako ode s njim u Beč).

Mislim da ce Moldova biti iskulirana kao Tutta L’Italia. Malo je dosadilo da svake god neka zemlja ima nekog “ludog” koji ce da zavrsi 2.-3. u finalu.

Verovatno ne baš toliko, dobiće dosta poena od dijaspore koja će se posebno naložiti na ovu numeru, ali ne bi trebalo da bude u samom vrhu, nema tu nekog kvaliteta.

Nije ni Trenuletul imao kvalitet, ljudi se i obukli i spremili za nastup kao da je proba i bili 2. kod publike. Ne kažem da će i Satoshi biti toliko visoko, ali mislim da je top 10 osiguran

Trenuletul je imao zarazniju melodiju i bolji tekst, koliko god su obe numere krš na tom polju. Nije mi za vrh na Evroviziji, a top 10 je realniji. Naravno, zavisi i od konkurencije. Za sada nemamo baš predstavu koliko će iole valjanih pesama biti u Beču.

Zamisljam Minione da pevaju!

minions singing GIF

Sustinski, najupecatljiviji, i najoriginalniji izbor do sada. Dobrodosla Moldova nazad!!

*kad se se uvatili Tuta Italije, mislim da je ta pesma samo donela poene Italiji. Da su ljudi u fazonu cili pesmu, kome se svidela gledala redni broj Italije :D realno da nisam fan mislio bih da nastupa za Ita, ne SMR

Koji prosjek od pjesme, čak mi je i My Lucky Day bolja pjesma od ove, a Trenuletul da ne govorim, nije mi ni za usporedbu što se zaraze tiče. Ali smislit će oni neki zabavan nastup ko i uvijek i na konto toga vjerojatno proći dalje i ostvarit solidan plasman

Meni lici da je ovaj pobednik veliki fan Zdob si Zdub grupe, pa hajde da idem na istu foru kao i oni...dosadno, prezvakano, vec vidjeno

Bio im u žiriju i dao 7 poena pobedničkoj pesmi, što je najmanje od svih članova žirija.

Preglupa pesma, sad sam slučajno čuo na instagramu.

Ovo može da prođe dobro ako neko ozbiljno doradi pesmu, zvuči kao da je snimana na Nokiji 3210.

Ne mogu ove blam patriotske recitacije, umeju oni to puno bolje. Da ovo mi saljemo, zgrozili bi se od krindza, Zivela Srbija i svako kuj je voli momenat.

Plus kakva slucajnost da se odabere ovakva pesma dok im Rusi disu za vratom, vec vidjeno na ESC.

Zanima me kolko je na rezultat uticala izjava predsednice da hoće da se pridruži Rumuniji 😂

Ne znam šta da mislim. Verujem da će ovo tek da dođe do izražaja na velikoj sceni kad spreme neki ludački nastup. Tekst je stvarno priglup, etno deo je baš osveženje

Back