md Moldavija 2026: Satoshi - Viva, Moldova!

Moldavija
@poštar Piši na srpskom na forumu. Engleski je ok ako baš upadne neki stranac da nešto pita. Za ostalo, treba prevesti ako se želi podeliti na forumu.

Spot mi je extra. Cak mi je i kompozicija skroz ušla u uvo i baš mi je zanimljiva ali mi je nastup i na pripartijima i sad ovde na slikama pomalo praznjikav... (Ponavljam možda zbog spota koji mi ke naš baš odličan)

Bitno je kako se snimi. I kad je prazna scena, ako je dobar rad kamere, to na tv-u može da izgleda lepo. Doduše, meni se ova estetika ne dopada, pa će mi se teško promeniti mišljenje kada vidim nastup u većoj meri.

Foto; Corinne Cumming/EBU

260502_Corinne_Cumming_EBU00016.webp

Ovaj mali ekran im ne odgovara. Isti problem će imati Švedska sa onom završnom animacijom, biće premala za wow efekat.

Klasična pesma po njihovoj uobičajenoj recepturi. Meni je lično ovo odlično i ne sumnjam u sveukupni top 10.

Baš htedoh reći, simpatišem pesmu dosta ali ovi autfiti su stvarno kao iz Pepca. Nije ni trebao neki glamur ali moglo je to dosta kreativnije od ovih zavesa.

Боља им је била облека у Молдавији свакако, али ајде, ако су 2022. онако обучени практично добили твт органски, неће им ни ово наштетити

Meni više bode oči njegov stajling, kao da je krenuo na mali fudbal a ne na binu. No nije to ovde ni bitno, ako prenese onu energiju što smo videli u nastupima to je sve što im treba uz tu pesmu.

Back