md Moldavija 2026: Satoshi - Viva, Moldova!

Moldavija
Kad će kesnel?
View attachment 44371

Mnogo mi drma kamera i ne sviđaju mi se kostimi uopÅ”te ali nekako ne sumnjam da će to na kraju izgledati dobro ili bar kako treba za ovu pesmu.
Informer brejking njuz:
Moldavski predstavnik na Evrosongu Å umanÅ”i provocira Srbiju simbolom velike Albanije šŸ˜‚

Ali on meni stvarno fizički liči na Stojana @Drko

Tomi Kes za amatere na spidu.
Simpaticno, mada je moglo mnogo bolje produkcijski.

grb_vojske_srbije.png

:)

NeŔto mi nije ovo sigurni finalista iako ljudi misle da jeste jer otvara takmičenje. Mogu da zamislim da žiri ovo ostavi na nula bodova, a da po televotu skupe nedovoljno da imaju u zbiru pa spadnu na 11. mesto.

Mislim da će žiriju biti ispod top 10 u pf, ali da će dobiti bar bodova od publike kao Pasha 2023. i proći dalje.
Ipak čekam nastup sa publikom i tom energijom da vidim jesam li omaÅ”io predviđanja da će proći odlično ili će biti baÅ” kao Pasha rezultatski

Tek sad vidim da njemu Aliona Moon peva prateće, pa oni se uvek vraćaju u nekom obliku bez i da shvatimo to

Rent a ESC izvođača iz Moldavije - najuspeÅ”nije zanimanje 🄹

Ovo nije za finale sudeći po isečku, jednostavno je neubedljivo i iritantno. Ne mora po difoltu sve Å”to jedna zemlja "gura" kao svoj adut uvek dobro da prođe. Ipak mislim da su Å”anse za NQ baÅ” male zahvaljujući tvt-u, ali me ne bi čudio flop u finalu.

Back