de Nemačka 2025: Abor & Tynna - Baller

Zanimljiva numera, ona lepa.

Kad uzme da razvali violoncelo je istorijski trenutak. 🤣

Juče sam čula Tinu, odlična pesma, ali ne i vokal. Možda će drugi put zvučati bolje.

Nekako mi suviše amaterski zvuči, kao da je došla na karaoke takmičenje, a ne nacionalni izbor. To mi najviše kvari utisak, a onda i pomalo trapav nastup. Pored toga, sama pesma pada u drugi plan i zvuči ne baš konkurentno.

Da, njeno pevanje kvari utisak.
Mozda joj nije bio dan (bolesna, tremica...)
Nek popravi vokal do ESCa. 😀

Cosby da ne puste u superfinale znaci STEFANE kad te se dohvatim 🤬
Ali sviđa mi se Baller, Tynna je puno bolja bila na predstavljanju pjesama nego sinoc tako da vjerujem da je bolesna
Ili top ili totalni flop televota

Nekako mi suviše amaterski zvuči, kao da je došla na karaoke takmičenje, a ne nacionalni izbor. To mi najviše kvari utisak, a onda i pomalo trapav nastup. Pored toga, sama pesma pada u drugi plan i zvuči ne baš konkurentno.
Baš to, sve vreme kao da mi nešto fali. Nisam siguran šta mislim o tome. Od kada nisu imali pesmu na Nemačkom na takmičenju? Meni su konkurentniji bili From fall to Spring i Moss Kena, mada vidim FFTS nisu ni bili u finalu.

Nisam očekivao Mossa sa baladom ovde, poslušao sad, lepa je pesma, ali već viđena. Jedini plus kod ove pesme je što ćemo konačno čuti nemački jezik na ESC-u nakon dužeg vremena, sve ostalo mi je zaista potpuni nonsens, i muzički i interpretativno.

Pesma je potpuni prosek, ali to je već značajan napredak za Nemačku i sviđa mi se što je zapravo na nemačkom, baš nisam očekivao.

Ali ova devojka ne ume da peva i bukvalno se bori sa životom da ubode jedan ton. A i nastup je totalni amaterizam, moraju ovo ispočetka da osmisle od nule ako ne žele da opet budu poslednji.

Dobro mi je pjesma.Prvi put nakon 2007. Njemačka pjeva na svom jeziku.

Meni je odlična, malo vuče u nekim momentima na one iz Austrije, Piju Mariju i lika joj.

Iako je bilo na dan izbora, finale Chefsache najgledanije nemačko NF od 2014. 😳

Ovo u studijskoj verziji bas vozi, jedan od mojih favorita ove godine!

Live verzija znacajno slabija

Back