de Nemačka 2025: Abor & Tynna - Baller

Već danima vrtim pesmu tj. audio verziju, ali ne smem da se usudim da pogledam onaj nastup. Mislim da im sav trud pada u vodu kada biraju izvođače koji pre ESC nisu nigde nastupali.

Nadam se da će je uspeh u fandomu i na top listama motivisati da ode na koji čas pevanja do maja.

Мене вози ова пјесма баш, само тренутно нисам сигуран да ће анимирати гласаче ван њемачког говорног подручја + ако не поправи пјевање тек немају чему да се надају. Али добра је, биће ми у топ 10 сигурно

Kao što sam rekao na početku, ovo će sve iznenaditi plasmanom

Moj no1 trenutno

Polufinalni nastup joj je mnogo bolji i bolje je i pevanje , tako da izgovor o prehladi izgleda je opravdan . A da pesma vozi , vozi i te kako ,ne mogu prestati da slušam pesmu :)

Šta znam, nekako mi je bezveze? 🫴 Super je što ćemo malo za promjenu čuti i njemački jezik nakon dugo vremena no mene pjesma ne radi ni najmanje, njen vokal je preslab tako da se jedva čuje dok pjeva, djeluju mi kao neki amateri njih dvoje koji su se eto slučajno pojavili na random audiciji ali da kompozicija ima potencijala da postane primamljiva masama - ima.

Ovo može biti i top i flop tj. sve zavisi da li će se sastaviti do maja ali tipujem na ovo drugo - dakle, bottom 5 kad je finalna tabela u pitanju.

I mene bas uhvatila ova pesma, vozi. Mislim da ce Nemacka ove godine fino proci na ESCu.

Poslušah ovu pesmu malo detaljnije i izgleda da sam u manjinu koju ova pesma uopšte ne radi a obzirom na mnogo pozitivnih komentara ovde.
Veoma loš vokal uživo a nezavisno od toga da li je bolesna ovde ili ne, konstantno ispada iz tona iako pesma nije vokalno zahtevna. Možda je moderna ali monotona pesma ili mene samo ne radi, ne znam. Tek totalni krindž je ovaj smešni pokusaj lomljenja gitare i onda nastavak djuskanja. KaNtastrofa. 🤣🫣
U finalu, ovo je sigurna 0 žirija a kod publike sumnjam da ce i jednocifreni broj osvojiti.
Elem, neko 25-26 mesto u finalu, gotovo sam siguran.

Raduje me različito mišljenje ali bih voleo i predvidjanje rezultata Nemačke u finalu da čujem. Ja vidim siguran 25,26 tj. bottom 3 da budem precizniji.

Raduje me različito mišljenje ali bih voleo i predvidjanje rezultata Nemačke u finalu da čujem. Ja vidim siguran 25,26 tj. bottom 3 da budem precizniji.

Ako nastup bude dobar to tvoje predvidjanje se neće dogoditi. Ako bude loše izvela ovu pesmu onda mogu da vidim da bude ignorisana do te mere da bude bottom 3.

Ja gledam iz ugla ovog nastupa tj. ono što je Nemačka ponudila ovde i sada, ono što vidim i čujem sada a ne hipotetički u fazonu ,,Šta bi bilo kad bi bilo".

Uzevši u obzir i konkurenciju na samom ESC-u a gde se ove godine 90% ide na party, glasove publike i na nastup a 10% na realan kvalitet pesama, ovo će u ovom obliku biti progutano.

Evo i zašto to tako vidim?

Finska, Malta, Estonija i još 6,7 pesama minimum već u startu imaju zanimljivije pesme ali i nastupe a na stranu što to nije nešto niti što cenim niti volim ali publika će ih nagraditi jer su zanimljive.

Drugo, ovakav vokal, pa to je big ,,no" za svaki žiri, pesma jednosmerna ulica, jednolična, a uz to nemački koji nije melodičan sam po sebi i gde se neće ni truditi žiriji nakon odslušanog da tumače o čemu peva u pesmi.

Ма поправиће се вокално, сигуран сам, то је најмањи проблем. (надам се)

Мени ће ово бити у топ 10 сигурно кад преслушам све, не бих се жалио да и у мају буду високо, само ми тренутно изгледа као да ће је прогутати јачи играчи

Back