de Nemačka 2026: Sarah Engels - Fire

Nemci popljuvaše najstrašnije njihov festival a i neka drama u vezi glasanja/odluke o pobedniku je bila.

Ispada da je broj glasova bio isti (1.2. mesto) te da je Sarah zvanično ipak pobedila jer je popularnija i aktivnija na društvenim mrežama i ima više pratioca👀
Preletela sam članak na njihovoj zvaničnoj ESC stranici jer me nije baš interesovalo.

To mi zvuci kao izmisljotina dokonih ljudi. Zaista da neko odlucuje pobednika na osnovu popularnosti? Lol verovatno postoji pravilo za tie

Nemci popljuvaše najstrašnije njihov festival a i neka drama u vezi glasanja/odluke o pobedniku je bila.

Ispada da je broj glasova bio isti (1.2. mesto) te da je Sarah zvanično ipak pobedila jer je popularnija i aktivnija na društvenim mrežama i ima više pratioca
Kakve gluposti pa jos na proglasenju su pokazali rezultate telovotinga, 38% za nju, 34% za onog drugog
Svabe histeriziraju kao i obicno sta god posalju, a tek bolesni fanovi i njihova opsesija izvodjacima

Izem ti festival koji menja ime svake godine, niđe veze. Najveći meltdown 2019. kada su pobedile Sestre uprkos tome što pre nastupa nisu bile ničiji favorita, a nastup im bio osrednji. Imali bar 3-4 opcije da se odlepe od dna i "publika" izabrala najmrtviju, redovna priča sa njima na ESC.

Cenim da bi i "Baller" izgubio prošle godine da Stefan Raab nije naštelovao tako da izbaci sve favorite publike pre.

Ne sviđa mi se pesma, već viđeno sve i tekst mi je takođe jedna velika glupost.
Nikad neću prežaliti što ova pesma na kraju nije otišla 2024. i što Ryk nije imao bolji nastup, jer mi je pesma brutalna.

Kakve gluposti pa jos na proglasenju su pokazali rezultate telovotinga, 38% za nju, 34% za onog drugog
Svabe histeriziraju kao i obicno sta god posalju, a tek bolesni fanovi i njihova opsesija izvodjacima
Naterali ste me da se vratim na tekst😁

U biti ih je "urnisao" internacionalni žiri jer su glasali za nju pošto je poznata, veliki br pratioca bla bla pa je to kao uticalo na odluku???

Publika i lokalni žiri u potpunoj saglasnosti za drugog izvođača.
I sad se razmišlja da promene način glasanja.

Kao da će im to pomoći? Nemce uništava nesposobni državni emiter kao i boljene oba uva za ESC

Naterali ste me da se vratim na tekst😁

U biti ih je "urnisao" internacionalni žiri jer su glasali za nju pošto je poznata, veliki br pratioca bla bla pa je to kao uticalo na odluku???

Taj isti ziri ju je i stavio u superfinale gdje samo publika odlucuje 😂

Nemci su najveće Big 5 flopare, verovatno gori i od UK, budući da Britanci u svoj njihovoj ESC dezorijentisanosti ne bacaju keš na besmislene nacionalne selekcije.

Tolika zemlja, imaju novca, izvođače i tržište a onda na internom izboru pošalju nekog Jendrika da se blamiraju.

Oni treba da se drže onoga u čemu su najbolji.
Elektonika i rep/trep ali avaj, niko od umetnika nije zainteresovan.
Da nije bilo Rabba prošle god nebi bilo ni Baller-a.

Treba da se zna da je njihov državni emiter (ili svih zajedno po pokrajnama) ostao u 60tim god prošlog veka.
To kad gledaš kao TV program iz Yuge / Istočne Nemačke.

• Like
Reactions: FFM
A dobro, nije da nemaju i dobru pop scenu, samo što tim izvođačima nije ni na 6378393. mjestu na listi priporiteta u zivotu da apliciraju za ESC

Preferiram FreeESC Kovid pesmu, nekako mi je slađa i pozitivnija. I bila je veći hit u Dojče. Ali kad ideš u šou bez kalkulacije tako to ide.

Aliiiiiiii. Ono što bih rekao o Fire, je da je tekst toliko jednostavan, da se može svideti većini prosečnih osoba. Ako stavimo na ravnu liniju sve girl bop-ove, čiji tekst ćemo najlakše upamtiti? Ujedno i melodiju.
Neće ona u sam vrh, al se ne bih zaprepastio da uđe u top 10 publike lagano.

Devojka izgleda top i to mi je jedini utisak.

Evo sta je izjavio bivsi muz Sarah Engles Pietro Lombardi, koji je inace velika zvijezda u Njemackoj o pobjedi svoje bivse zene sa kojom bas i nije u najboljim odnosima: „Ima dobar glas, to se ne može poreći. Super je što može sudjelovati“, objasnio je Pietro. Trebala bi „samo raditi svoje“, sve ostalo je na gledateljima.

Švabe znaju napraviti super auto, odlično pivo i deterdžent za čišćenje. Pesme im nešto slabo idu. Ovu ni Azerbajđan ne bi poslao

Au, kakva je ovo bejzikara! 😂 Pesma izgleda kao da je neko uzeo da je napravi za pet minuta, pa šta mu prvo padne na pamet, čisto da nešto uradi.
Nema ovde šta ni da se komentariše.
Želim im što gori plasman i standardni za njih, jednocifreni broj bodova, a to posebno jer su bili glasnogovornici učešća :il: ! 🙏

Evo sta je izjavio bivsi muz Sarah Engles Pietro Lombardi, koji je inace velika zvijezda u Njemackoj o pobjedi svoje bivse zene sa kojom bas i nije u najboljim odnosima: „Ima dobar glas, to se ne može poreći. Super je što može sudjelovati“, objasnio je Pietro. Trebala bi „samo raditi svoje“, sve ostalo je na gledateljima.
Kakav užas od čoveka, nisam ni znala čime je (jadna) zaslužila takvog muža?

Nemci su potop što se Evrovizije tiče, ali kao i uvek imaju puno za reć'

Bogami i ja - samo je veci problem sto je po meni i Svedska na nekom ovom nivou (ne pricam o produkciji)

Last edited by a moderator:
Back