no Norveška 2022: Subwoolfer - Give That Wolf a Banana

Top 3 televotinga sigurno. Meni je ovo bilo očajno, ja lično nikada ovo ne bih pustio u finale, ali... ako je već morao proći ovakav tip entrija, bolje da je to bila Letonija.
 
Moldavija je bolje prošla na tvt.

Ne očekujem nikakav poseban plasman u finalu, od početka baš slabo prolazi za ovakav tip pjesme, nastupa, priče.
 
Odlicni, medju najboljima sinoc. Slicno kao i kod Moldavije, ako ih ziri ne unakazi, lagan top 10.
 
Ja iskreno moram da kažem da ja nisam bio oduševljen koliko sam mislio da ću biti, ostali su mi osmi od deset sinoć za finale, i nešto mi se čini da je Moldavija ukrala dosta bodova publike Norveškoj i da će se to pokazati i u finalu
 
Meh nije da nisu uopste interesantni, ali bi radije Letoniju da je usla, imam osecaj da se malo prave previse pametni, pretpostavljam da su ovi isti/slicni onima "what does the fox say" koji kao ismejavaju pop pesme, stagod.
 
Večeras su na Wiwi jam žurci, u Hiroshima klubu, napraviće haos, krenuo sam ka tamo, ali kad su mi poslali koliki je red za one koji nisu online kupili karte 😵, samo sam se okrenuo nazad, ne bih ni ušao .. 🤣
 
Dobro je sto nisu iskidali televoting kao sto se ocekivali. I ovo deseto na kraju im je mnogo.
 
Očekivano visoko kod publike. Meni očajno, u svakom smislu.
 
  • Like
Reactions: Mrm
Iskreno, menjala bih Holandiju/Poljsku sa njima u TOP10. Nikad mi nisu legli, jedino ajd da kažem da je vizuelno bilo lepo. Drago mi je što su im Moldavci "maznuli" dosta poena kod publike.
 
Ovde nema sta puno reci. Ocekivan odnos poena ziri/publika u korist publike. Ovo 10. mesto je po meni vise nego dobro, ali verujem da oni nisu zadovoljni. Bar ce biti upamceni po vizuelno upecatljivom nastupu, a ljudi ce govoriti: "A to su oni vukovi i banane".
 
Simpatičan pesmuljak, dobar fazon i zaista iznenađen sam da su ušli u Top10 ali zaista su se trudili i zaslužili su
 
Back
Top