OGAE Song Contest 2024

I to bi bilo to za večeras :) Dobili smo SUPERFINALISTE srpskog izbora za OGAE Song Contest 2024 i to su:

🌟 SUPERFINALISTI 🌟

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ - DAM DAM DAM

JOVANA PAJIĆ - LUDILO MOJE

JELENA KARLEUŠA x MILICA PAVLOVIĆ - MASHALLAH
* GLASANJE FORUMAŠA *

Što se tiče načina glasanja forumaša, svi forumaši koji su registrovani do 1. jula 2024. godine, moći će da učestvuju u glasanju. Glasa se tako što meni putem poruke pošaljete svoje glasove i to tako što ćete rasporediti poene - 1, 2 i 3 poena za najbolju. Kada se sakupe svi glasovi, svi će se sabrati i onda će se računati kao jedan glas člana OGAE kluba.

Svi koji žele da glasaju mogu to učiniti do ponedeljka 29. jula 2024. godine, do 23.00 časova, nakon tog roka biće proglašenje POBEDNIKA domaćeg izbora i predstavnika OGAE Srbije na OGAE Song Contest 2024!

Last edited:
I zabraniti ovim instagramušama da glasaju, sve su pokvarili 😂

Hehehe dobro je, do pre neki dan su ogaeovci bili najgori :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Samo još jedan dokaz da se o ukusima ne raspravlja i da se ne može baš svima ugoditi :D ovako su šire mase odlučile :) da ponovimo odnos poena je 50% za OGAE klub, 25% za FORUM i 25% za INSTAGRAM :)

Gde i kako mogu da glasam u super finalu kao član? I da li mogu uopšte jer nisam glasao u prethodnim fazama?

Gde i kako mogu da glasam u super finalu kao član? I da li mogu uopšte jer nisam glasao u prethodnim fazama?

Upravo je poslat mejl članovima. Možeš glasati, bez obzira što nisi glasao u ranijim fazama. :) Detaljno uputstvo se nalazi u mejlu

* GLASANJE FORUMAŠA *

Što se tiče načina glasanja forumaša, svi forumaši koji su registrovani do 1. jula 2024. godine, moći će da učestvuju u glasanju. Glasa se tako što meni putem poruke pošaljete svoje glasove i to tako što ćete rasporediti poene - 1, 2 i 3 poena za najbolju. Kada se sakupe svi glasovi, svi će se sabrati i onda će se računati kao jedan glas člana OGAE kluba.

Svi koji žele da glasaju mogu to učiniti do ponedeljka 29. jula 2024. godine, do 23.00 časova, nakon tog roka biće proglašenje POBEDNIKA domaćeg izbora i predstavnika OGAE Srbije na OGAE Song Contest 2024!

Pa zar nije trebalo samo članovi OGAE da glasaju u superfinalu? 🤔

Da se forumasi ne uskrate u poslednjoj fazi glasanja. Samo što će se glasovi računati kao jedan OGAE član. Isto tako će biti i za glasanje putem Instagrama :)

Još malo se pretvaramo da ne pobeđuje DDD. Ali super rezultati za dve Picikine pesme, puno mi srce 🥰

Sad mi je olaksano da glasam. Tacno ce dobiti poene od mene kako zasluzuju.

Au, ljudi baš nisu hteli JK i Picy. Šteta.

Srećno!

Pakao. Može da bude predstavnica najviralnije pesme, očekivao sam možda Pajićku kao pobednicu. Da se razumemo volim Priju ali bolje da je izabrana Pajićka ili Picy i JK.

Ok su mi sve tri pesme koje su bile u finalu, ali mislim da bi Mashallah bio bolji izbor. No dobro, svakako verujem da se ne bismo proslavili ni sa jednom od pesama.

Uopste mi ova pesma nije za tako neko takmicenje, ali ok 😉 Mozda bolje prodje nego neke predhodnih godina.

I ja se to pitam lol kao i sa Ramondom očekivali napokon neki normalan plasman.

Back