OGAE Song Contest 2025: Milica Pavlović - Ona nosi Pradu

Vladimir

Moderator
Staff member
Urednik foruma
OGAE član
Logo takmicenja.webp

OGAE Srbija bira svog predstavnika za OGAE Song Contest 2025 – pošaljite svoje predloge! 🎶:rs:

I ove godine OGAE Srbija učestvuje na OGAE Song Contest-u 2025. Kao i prethodnih godina i ove godine OGAE Srbija organizovaće nacionalni izbor na kojem će se odabrati pesma i izvođač koji će predstavljati naš klub na ovom takmičenju.

🎤 Domaći izbor održaće se tokom jula 2025. godine, a pesme koje će učestvovati biće predložene od strane članova OGAE kluba i foruma. Zato vas pozivamo da pošaljete svoje predloge pesama koje biste voleli da vidite u konkurenciji.

📩 Predloge šaljite meni kroz privatnu poruku
🕐 Rok za slanje: nedelja, 22. jun 2025. godine

Možete poslati neograničen broj predloga, ali svaka pesma mora ispunjavati sledeće uslove:

✅ Objavljena u 2024. ili 2025. godini
✅ Ne duža od 5 minuta
✅ Tekst pretežno na srpskom jeziku (do 25% može biti na stranom jeziku)
✅ Originalna pesma – ne obrada, ne remiks, ne cover
✅ Studijska verzija (ne live nastupi, ne soundtrack iz filmova)
✅ Izvođač mora biti državljanin Srbije (u slučaju grupe – bar jedan član)
🚫 Pesme koje ne mogu učestvovati:
  • One koje su učestvovale na Evroviziji
  • Na Pesmi za Evroviziju
  • Na Dečjoj Pesmi Evrovizije
  • Ili su već bile predstavnici OGAE Srbije na prethodnim OGAE takmičenjima

📢 Nakon što prikupimo sve predloge, bićete obavešteni o načinu glasanja i samom izboru predstavnika.

Zato razmislite, pretražite plejlistu domaćih hitova iz 2024. i 2025. i predložite pesme koje po vašem mišljenju zaslužuju da nas predstavljaju na ovom prestižnom fan takmičenju! ❤️

SRPSKI IZBOR ZA OGAE SONG CONTEST 2025
Nakon što smo prikupili sve predloge naših članova i članova foruma, zadovoljstvo mi je da vas obavestim da na domaćem izboru za predstavnika OGAE Srbije na takmičenju OGAE Song Contest 2025 učestvuje ukupno 48 pesama, raspoređenih u četiri polufinala, sa po 12 pesama u svakom.

🏆 NAČIN ODABIRA PREDSTAVNIKA OGAE SRBIJE​

Pravila ostaju ista kao i prethodne godine, uz jednu malu, ali korisnu novinu u predstavljanju pesama. I ove godine nas očekuju tri kruga takmičenja:
  • Polufinala (48 pesama) 🎙️
  • Finale (16 pesama) 🏁
  • Superfinale (3 pesme) 👑
Iz svakog polufinala 4 najbolje pesme prolaze dalje, pa ćemo u finalu imati ukupno 16 pesama.

🗳️ SISTEM GLASANJA​

Glasanje će se odvijati po sledećem sistemu:
  • 50% – glasovi članova OGAE kluba 👥
  • 25% – glasovi publike sa društve mreže - Instagram 🌐
  • 25% – glasovi sa foruma Evropesma 💬
Članovi OGAE kluba će glasati po evrovizijskom principu:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena ⭐

U superfinalu, glasaju isključivo članovi OGAE kluba, dodeljujući: 1, 2 i 3 poena 🥇🥈🥉

🔄 NOVINA U PREDSTAVLJANJU​

Pesme iz svakog polufinala biće predstavljene na svakih 5 dana, kako biste imali dovoljno vremena da ih pažljivo preslušate 🎧, bez pesama "u paketu" koje zatrpavaju inbox.
Uz svako polufinale dobićete i kratko predstavljanje svih pesama ✍️ – zašto su baš one predložene da nas predstavljaju. 😊

💬GLASANJE FORUMAŠA​

Što se tiče načina glasanja forumaša, svi forumaši koji su registrovani do 25. juna 2025. godine, moći će da učestvuju u glasanju. Glasa se tako što meni putem poruke pošaljete svoje glasove i to tako što ćete za svako polufinale rasporediti poene od 1 do 8, 10 i 12 poena. Kada se sakupe svi glasovi, svi će se sabrati i onda će se proporcionalno dodeliti ostalim glasovima prikupljenim od strane članova OGAE kluba i Instagrama.

Svi koji žele da glasaju mogu to učiniti do 14. jula 2025. godine, nakon tog roka biće proglašenje finalista domaćeg izbora.

🎼
FINALISTI SRPSKOG IZBORA ZA OGAE Song Contest 2025

1) Relja x Nikolija – "Baš ti se sviđa”
2) Jovana Pajić – "Prezime se briše"
3) Zorja - "Sama"
4) Nucci - "BMWiliSCLASS”
5) Ana Nikolić – "Terasa sa pogledom na zid"
6) Sanja Vučić – "Makadam"
7) Zorja – "Ljubav"
8) Devito – "Amsterdam"
9) Sergej Pajić x Edita – "Nemo”
10) Jovana Pajić – "Ludilo moje”
11) Nucci x Sanja Vučić – "Vagabundo"
12) Tea Tairović – "Ker finansijer"
13) Marija Šerifović i Jovana Pajić – "Demoni"
14) Lepa Brena – "Dobra sam ti bila”
15) Tea Tairović – "Çok Güzel”
16) Milica Pavlović – "Ona nosi pradu”

YouTube play lista

Svi koji žele da glasaju mogu to učiniti do 24. jula 2025. godine do 18.00 časova, nakon tog roka biće proglašenje superfinalista domaćeg izbora.

* REZULTATI POLUFINALA *

OGAE Song Contest 2025 - prvo polufinale.webp

OGAE Song Contest 2025 - drugo polufinale.webp

OGAE Song Contest 2025 - trece polufinale.webp

OGAE Song Contest 2025 - cetvrto polufinale.webp

🎼
PRVO POLUFINALE

1. Nucci x Sanja Vučić – "Vagabundo"
2. Filip Baloš – "Dovoljno"
3. Devito – "Amsterdam"
4. Emina Jahović x Mirza Selimović – "Ništa ili sve"
5. Tea Tairović – "Ker finansijer"
6. Weird Fishes – "Dovoljno"
7. Marija Mikić – "Kreten"
8. Elena Kitić feat. Anastasija – "Ton po ton"
9. Zorja – "Ljubav"
10. Breskvica – "Štene"
11. Trile – "Ciganka"
12. Marko Loisu i Marcelo – "Vatra u mraku"

YouTube play lista

🎼
DRUGO POLUFINALE

1. Marija Šerifović i Jovana Pajić – "Demoni"
2. Sajsi MC – "FUX DELUXE"
3. Ana Nikolić – "Terasa sa pogledom na zid"
4. Breskvica – "Nisam ti ja mama"
5. Milan Bujaković – "Storia"
6. Andreana Čekić – "Budi mi neko"
7. Sanja Vučić – "Makadam"
8. Jovana Pajić – "Prezime se briše"
9. Tijana Bogićević – "Zovi me kada ti se plače"
10. Tamara Milutinović – "Cakum Pakum"
11. Princ i Sejla Zonić – "Paučina"
12. Milica Todorović – "Trideset i tri (33)"

YouTube play lista

🎼
TREĆE POLUFINALE

1. Lepa Brena – „Dobra sam ti bila”
2. Harem Girls – „Dobrodošao u Harem”
3. Henny x Ivana Selakov – „Zumiraj”
4. Teodogra Džehverović – „Šta bi ti”
5. Milica Pavlović – „Ona nosi pradu”
6. Rada Manojlović – „Prva dama”
7. Nucci – „BMWiliSCLASS”
8. Emina Jahović – „Nisam na vreme”
9. Princ – „Lejla”
10. Bojana Stamenov – „Dostojan budi”
11. Jovana Pajić – „Ludilo moje”
12. Barbara Bobak – „Halo halo”

YouTube play lista

🎼
ČETVRTO POLUFINALE

1. Tea Tairović – „Çok Güzel”
2. Andreana Čekić – „Partijamo”
3. Relja x Nikolija – „Baš ti se sviđa”
4. Aleksandra Radović – „Prave ljubavi”
5. Zorja – „Sama”
6. Dara Bubamara – „Žena kreten”
7. Mirna x Nera – „Lasta slovenska”
8. Emina Jahović – „Nema više ljubavi”
9. Marko Mandić x Goga Stanić – „Apartman”
10. Tanja Savić – „Mastilo”
11. Sergej Pajić x Edita – „Nemo”
12. Jelena Tomašević – „Veruj mi da verujem”

YouTube play lista

Attachments

• OGAE Song Contest 2025 - prvo polufinale.webp
    OGAE Song Contest 2025 - prvo polufinale.webp
    22.4 KB · Views: 2
Last edited:
Не сјећам се ниједне одличне пјесме домаће из претходне године а да није нека са ПзЕ 😑

Nešto slabo ima predloga, posle će biti kritika na račun pesama :D

Jedva PZE da smo ispratili obzirom na okolnosti u državi, gde tek ovo lol

Ne znam koji je bio najveći hit u Srbiji u ovih godinu dana, to treba slati.

Ona nosi Pradu?

🎼
PRVO POLUFINALE

Pa da počnemo sa prvim polufinalom. U prvom polufinalu učestvuju sledeći izvođači i pesme:

🎙
1. Nucci x Sanja Vučić – "Vagabundo"
Ujedinjenje dve velike sile srpske pop i urbane scene rezultiralo je modernim latino-urbano hitom sa internacionalnim potencijalom. “Vagabundo” kombinuje plesne ritmove i jak refren koji lako ulazi u uho, uz prepoznatljiv vokal Sanje Vučić. Pesma odiše produkcijskim sjajem i spremna je za evropske pozornice.

🎙
2. Filip Baloš – "Dovoljno"
Filip donosi emotivnu, ali modernu pop numeru sa atmosferičnim zvukom i snažnim vokalom. Pesma postepeno raste i otkriva ranjivost, introspektivu i umetnički pristup koji podseća na skandinavsku pop estetiku. “Dovoljno” je primer inteligentnog popa nove generacije izvođača.

🎙
3. Devito – "Amsterdam"
Urban, mračan i provokativan – Devito nastavlja da pomera granice domaće trap scene. “Amsterdam” je pesma pulsirajućeg ritma, smelih lirskih slika i karakteristične produkcije koja se prepoznaje na prvo slušanje. Savršen primer zašto Devito ima kultni status među mladom publikom.

🎙
4. Emina Jahović x Mirza Selimović – "Ništa ili sve"
Balada u najklasičnijem smislu – spoj harizme i emocije kroz duet koji pogađa pravo u srce. Emina i Mirza donose melodiju koja nosi sevdah prizvuk, ali i pop osećajnost. Njihova vokalna hemija čini ovu pesmu jednom od najdubljih u konkurenciji.

🎙
5. Tea Tairović – "Ker finansijer"
Eksplozivna, energična i zarazna – Tea donosi još jednu numeru prepoznatljive produkcije sa šarmantno-otrovnim tekstom. “Ker finansijer” je kabaretski šou u trap pakovanju i zasigurno pesma koja se ne zaboravlja. Idealan guilty pleasure momenat ovog polufinala.

🎙
6. Weird Fishes – "Dovoljno"
Alternativni bend donosi osvežavajući spoj melanholije i indie pop zvuka. “Dovoljno” pleni atmosferom i nežnim, ali dubokim vokalom koji se uvlači pod kožu. Za publiku koja traži autentičnost i muzičku dubinu van mejnstrima.

🎙
7. Marija Mikić – "Kreten"
Pop balada sa karakterom – Marija u svom stilu donosi priču o ljubavnim razočaranjima, ali sa dozom snage i ironije. Melodijski bogata, uz prepoznatljivu boju njenog glasa, “Kreten” je pesma koja lako komunicira sa širom publikom.

🎙
8. Elena Kitić feat. Anastasija – "Ton po ton"
Dve pop zvezde nove generacije ujedinile su snage u ovoj zavodljivoj, elegantnoj i produkcijski modernoj pesmi. “Ton po ton” je sofisticirani pop sa notom R&B-ja, koji istovremeno zvuči klupski i emotivno. Njihove vokalne nijanse se savršeno prepliću.

🎙
9. Zorja – "Ljubav"
Zorja još jednom potvrđuje da je vokalni titan nove generacije – “Ljubav” je epska pop balada sa snažnim emotivnim nabojem. Pesma ima klasičnu strukturu, ali sa modernom produkcijom i vrhunskim izvođenjem koje izaziva jezu. Potencijalni “showstopper”.

🎙
10. Breskvica – "Štene"
Slatko, provokativno i autentično – “Štene” je primer kako Breskvica kombinuje infantilni imidž sa neočekivanim sadržajem. Pesma ima zarazan refren i savršeno targetira mladu publiku, uz produkciju koja podseća na TikTok-himne nove ere.

🎙
11. Trile – "Ciganka"
Etno/trap spoj sa narativnim pristupom i intrigantnim lirikama. “Ciganka” se ističe unikatnim pristupom i zanimljivim glasom Trilea, uz beat koji kombinuje tradicionalno i urbano. Jedna od onih pesama koje ostavljaju utisak neobičnosti.

🎙
12. Marko Loisu i Marcelo – "Vatra u mraku"
Završnica polufinala donosi rap-poeziju u svom najboljem izdanju. Marcelo i Marko kombinuju društveno angažovan tekst sa moćnom atmosferom i artističkom produkcijom. “Vatra u mraku” je pesma koja traži pažljivo slušanje – i ostaje dugo u glavi.

YouTube play lista

Pravila glasanja nalaze se u prvom postu

Last edited:
YouTube play lista
Niti pritiskom na ovaj naziv YouTube play lista, niti ovaj video stoji kao plejlista već samo pesma Vagabundo

Edit: Ipak radi nego ja sam na telefonu pa mi ne pokazuje do kraja da je plejlista već stoji samo jedna pesma. Moja greška, izvinjavam se 😇

Niti pritiskom na ovaj naziv YouTube play lista, niti ovaj video stoji kao plejlista već samo pesma Vagabundo

Edit: Ipak radi nego ja sam na telefonu pa mi ne pokazuje do kraja da je plejlista već stoji samo jedna pesma. Moja greška, izvinjavam se 😇
Nikakav problem :)

Kako vam se čini prvo polufinale?

OGAE Song Contest 2025: Milica Pavlović - Ona nosi Pradu
Back