OGAE Song Contest 2025

5. mesto: Nucci x Sanja Vucic - Vagabundo - 99 poena

(OGAE klub - 4. mesto❤️‍🔥, FORUM - 16. mesto, INSTAGRAM - 6. mesto)

sada idemo jos jednog superfinalistu.

Ovo su tri potencijalne:
  • Tea TairovićÇok Güzel
  • Milica PavlovićOna nosi pradu
  • Marija Šerifović i Jovana PajićDemoni

I ostaje nam da saznamo ko je poslednji superfinalista Tea TairovićÇok Güzel ili Marija Šerifović i Jovana PajićDemoni?

🌟 SUPERFINALISTA 🌟

Tea Tairović - Çok Güzel

4. mesto: Marija Šerifović i Jovana Pajić - Demoni - 113 poena

(OGAE klub - 3. mesto❤️‍🔥, FORUM - 6. mesto, INSTAGRAM - 12. mesto)

I to bi bilo to za večeras :) Dobili smo SUPERFINALISTE srpskog izbora za OGAE Song Contest 2025 i to su (random navedeni):

🌟 SUPERFINALISTI 🌟

Tea Tairović - Çok Güzel

Milica Pavlović - Ona nosi pradu

Jovana Pajić - Ludilo moje

* GLASANJE FORUMAŠA *

Što se tiče načina glasanja forumaša, svi forumaši koji su registrovani do 1. jula 2025. godine, moći će da učestvuju u glasanju. Glasa se tako što meni putem poruke pošaljete svoje glasove i to tako što ćete rasporediti poene - 1, 2 i 3 poena za najbolju. Kada se sakupe svi glasovi, svi će se sabrati i onda će se računati kao jedan glas člana OGAE kluba.

Svi koji žele da glasaju mogu to učiniti do ponedeljka 29. jula 2025. godine, do 23.00 časova, nakon tog roka biće proglašenje POBEDNIKA domaćeg izbora i predstavnika OGAE Srbije na OGAE Song Contest 2025!

Da se razumijemo, ove 3 pjesme stvarno jesu hitovi, među najvećim u ovih godinu dana, tako da je realno da ide jedna od ovih.

Nadam se da pobeđuje Ludilo moje, ali znajući forum i klub OGAE kako glasaju mislim da pobeđuje Tea T... ako idemo na dobar spot onda je ona nosi pradu najbolji izbor!

Voleo bih da si u pravu, ali baš suprotno.
Ludilo moje se najviše uklapa u tip pesme koji OGAE Srbija šalje, turbo trešeranu OGAE nikada nije izglasao.
Tako da je za Teu ogromna stvar što je uopšte među top 3.

Ima, slažem se. Ali Prijovićka kao izvođač je ipak prihvatljivija većem broju ljudi, a i Dam dam dam je dosta umiveniji pop-folk.

Superfinalisti nisu dobili poene od mene.
Za divno cudo i sebe sam iznenadio sto mi je 10p otislo za Nucci - BMWiliSCLASS. Za ovo mogu reci da me "vozi".

A najbolja pesma mi je od Sergej Pajic x Edita - Nemo.

Ima, slažem se. Ali Prijovićka kao izvođač je ipak prihvatljivija većem broju ljudi, a i Dam dam dam je dosta umiveniji pop-folk.
Истина, али ја те године уопште нисам очекивао њену побједу на домаћем избору баш зато што сам мислио да није довољно вољена међу гласачима, кад оно

Back