Ostali sportovi

Danas krece druga faza za nasu grupu, dok se u drugim grupama jos resava pitanje ko ce proci u drugu fazu. 😵‍💫
Mislim da imamo realne sanse da se borimo za to drugo mesto nakon sto su iz te druge grupe tri ekipe prenele po 2 boda kao i mi. Letos u prijateljskoj utakmici smo igrali egal sa Spanijom, pa eto dobre uvertire, a i nade da mozemo ostvariti povoljan rezultat. Jeste da su neke igracice povredjene, ali opet mislim da mozemo da odigramo dobro. Dosta ce zavisiti od nasih golmana, jer mi se cini da do sada nisu bili na nivou na koji sam navikao. Sa druge strane je bitno da Nemacka sve pobediti, da se ne opusti.

I. eto. Nakon sto u drugom poluvremenu nismo dali gol u prvih 10 minuta i sto smo gubili sa 6 golova razlike, na kraju pobedili sa dva gola razlike. Golmani su bili na visokom nivou i imali nekoliko odlicnih odbrana. Najveci problem su nam bile greske koje su dostigle i do broja 17 u jednom trenutku, a protivnice imale 8. U momentima kada smo pravili preokret, cini mi se da nismo imali nijednu gresku ili mozda jednu.
Sad mirno docekujemo Farska Ostrva, pobedimo, i da sa Crnom Gorom odlucujemo za to drugo mesto. Jedino ako nam Island ne pomogne u narednim mecevima. 😅

Vidim da je bio ozbiljan preokret, žao mi što nisam mogao da gledam. Svaka čast devojkama! 👏

Back