S jedne strane da li bi se Maji moglo verovati čak i kad demantuje nešto, s druge strane ona da je na spisku sigurno bi već uveliko krenula u kampanju poput predsedničke
Ma to je sve Olivera lisica dojavila kugli i puštala ove fejk spiskove sa austrijskih IP adresa, dok je sa Borkom slušala klasiku i sladila se Sacherom. Napravila sveopštu histeriju i sad niko živ do 9. januara.
Sledeći put ne treba da je zovu da sluša Bečku filharmoniju, već da joj daju dirigentsku palicu.
Nekako mi je kristalni spisak previše dobar da bi bio istinit Marija, Tanja Savić, Ivana Boom, Milica Todorović, Nucci...
ALI
Ako je tako... Najjači izbor u istoriji! 2006. is cancelled!
Plus Marija u Making of videu za Dobar vam dan izjavila kako je ovo pesma svih nas (kao sto je i Zeljko 2012) uz recenicu "Dobar vam dan je ujedno i jedna najava za nesto sto vas tek ocekuje od mene..."
Blago tebi Majsto, ja vec zamisljam kako komentatori sirom Evrope pominju kako je Marija drugi put uspela da osvoji citav kontinent i cestitaju joj na tome.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.