Pa ako imaš zatvor, itekako može da bude napeto. Oči da ti ispadnu napeto.Napeto je kao na WC šolji
Ne znam i ja sam u shoku. Verovatno neki stari prijatelj od 70 godina.Kojom muzikom kad ništa nisu snimili još od prethodnih Beovizija?![]()
E sad to zavisi sa koliko majoneza je napravljena.Više kao napeto posle pune činije ruske salate od Nove godine![]()
Teodori Dzehverovic nije dao otac da se prijavi i ako pobedi predstavlja Srbiju. O tome se vec govori u estradnim krugovima...Spisak bez DzDzehvy nije spisak nego papiric iz blokceta!
Znamo da je laž, doslovno nije moguće ni da se njima samima sviđa ta njihova muzika, a ne nekom drugomE I DA, kada sam cuo za Lanu i Aldo da ucestvuju ja sam slozio dosadnu i besnu facu. Izvor mi je rekao, da jedan clan komisije sece vene za njihovom muzikom i da su zato prosli.
Pozdrav sa žurke! #pze23Hvala bogu pa Milos rano legne
E sad ti baš sve vjerujemo!Teodori Dzehverovic nije dao otac da se prijavi i ako pobedi predstavlja Srbiju. O tome se vec govori u estradnim krugovima...
Sad znamo i ko je član žirija...Pričajte vi šta hoćete, ali meni je ovo bilo EPIC!
Ursula je PO KI DA LA!
Meni je ova pesma bila jako simpaticna (bez sve sale) cak sam je 2-3 dana nakon beovizije i pevusio.Pričajte vi šta hoćete, ali meni je ovo bilo EPIC! Ursula je PO KI DA LA!