Joj ja sam baš gotivio i pratio Zorju tokom ZG, bukvalno sam samo zbog nje i gledao, ali ona i njen muž su mi od samog PZE-a takav ordure bizarre. Poslednji njihov ispad mi je bio kad je rekla da su ona i njen muž vredno radili da napišu pesmu (Solo), a pesma je copy paste već postojeće pesme od Noe KirelE mogla bi i Zorja ,samo bez etno momenta i preagresivne kampanje koju je vodila do samog takmičenja..
Daleko bilo... Hhahahahahaahahhahahahshsha
I ja sam je više gotivio tokom takmičenja u grandu. Sve ovo što je snimila nakon PZ je baš loše. "Lavine" mogu da prođu..Joj ja sam baš gotivio i pratio Zorju tokom ZG, bukvalno sam samo zbog nje i gledao, ali ona i njen muž su mi od samog PZE-a takav ordure bizarre. Poslednji njihov ispad mi je bio kad je rekla da su ona i njen muž vredno radili da napišu pesmu (Solo), a pesma je copy paste već postojeće pesme od Noe Kirel![]()
Ume da ubode. Da izaziva reakcije uvek ,e sad kakve to je od osobe do osobe. Bio bi veliki hajp zbog nje ukoliko bi se prijavila ali da.. njena boja glasa mi je baš neslušljiva.. sa showbizz je majstor! ( Osim kada proziva koleginice)JK je čist primer kako na nekima ovakvi kostimi izgledaju jeftino, prejeftino, dok na nekima izgledaju skupo i s ukusom. Ona je primer jeftinog, jeftino izgleda generalno. Meni su njeno pevanja i njena boja glasa horor.
Odakle vam toKonkurs je produzen do 1. decembra.
Ona jadna mislim da se ne bi drznula da peva uživoA Anastasija Cecina?