Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kad se Ivan javi znas da ce se nesto jako zakuvati, samo da ne bude bljutavo

Ne tako trivijalna iznenađenja, više da se nadamo nečemu eksplozivnijem poput spoja Maje Marijane i Ringeraja benda (može i OK Bend, još ako se umeša i Jami, može biti interesantno).

Ajd da mastamo, mozda je Senida poslala bombetinu u duetu sa onim Svabom

Ako već maštamo nemoguće, ja bih Nemanju Radulovića na violini, i samo u refrenu da neko peva štogod, može i "AAA"...
Recimo u ovako nekom izdanju:

Da liči na Nocturne, ali da ode još ekstremnije u minimalizam :LOL:

I danas mi je žao što ova pesma, posebno ova i ovakva izvedba nisu ugledali svetla ESC pozornice. Ovo ja nazivam suvi kvalitet i želim ovako nešto da nas uskoro predstavlja a Tića, iako ne previše harizmatična po meni, vrhunski peva uživo i to mislim da joj je teško osporiti. Aleksandra Milutinović njoj pravi definitivno top pesme. Neka me obraduju nečim sličnim u 2023. 👌

Top, bilo bi baš zanimljivo kad bi se stranci nakačili za nju zbog izgovaranja N reči u nastupu.

awkward-blonde.gif

Može Tara na PzE, kontam da će donijeti neki dobar zvuk i nastup. A to za n-word, imala je tipa 16 godina, šta zna tinejdžerka u Srbiji šta je pogrešno reći, tkd će vjerovatno da se izvini kao i mnogi drugi za blekfejs i ćao.

A što se Tijane B tiče - sjajan glas i često slušam njenu akustičnu sesiju, i dalje mi žao što je pukla sa ITD u Kijevu, ali mi drago što nije odustala i meni je ad iskreno mnogo harizmatičnija - možda zato što pjeva baš svoj stil, a ne šta joj neko drugi da. Neka dođe na PZE, siguran sam da bi bila odlična, a ako bude najbolja - neka i ide u Liverpul, iako sam za neko novo lice (iako Sara može heh)

Moze Tara😍 ima dobar svuk i skroz mi je zanimljiva. Nece to sigurno pobediti ali moze malo da nam doprinese raznovrsnost.

Voleo bih da se prijavi Breakvica pa da je i posaljemo. Devojka prelepo peva samo pogoditi pesmu

Status
Not open for further replies.
Back