Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ne, rekao sam da je danas drugo slusanje i zakljucci. A da do Nove godine treba izaci spisak.
Danas kao danas ili danas kao juče?

Jel ima možda nekih informacija oko toga kakav format će da prave, tj koliko pesama će biti?

Danas kao danas ili danas kao juče?

Jel ima možda nekih informacija oko toga kakav format će da prave, tj koliko pesama će biti?

Ma nema nikakvih novih info ..... to je to. Za sve ostalo je rano, tačnije posle našeg Božića konkretnije o pojedinostima a verujem i ceo spisak.

@ PETAR 11

Molim te dojavi nam ako u narednim danima ili bilo kad doznaš više pojedinosti o pesmi Stefana Zdravkovića, kakve su reakcije na istu ...očekuje se tu dosta s obzirom da je Stefan već izneo neke činjenice o istoj. Prema tom kratkom opisu zvuči kao ultimativna hitčina, prava stvar za esc.

Bilo kako bilo, meni je spisak malo nerealan pre ng. Ipak prošle godine nije bio mundijal.

i meni isto.... ali neko reče da su ove godine rešili da sve pomere malo ranije pa tako i obajavu pesama....videćemo.
Uvek sam da ide najbolja pesma....al bi voleo da nas konačno prdstavlja muška persona, sa snažnom pesmom.

# NE Keba

Ne, rekao sam da je danas drugo slusanje i zakljucci. A da do Nove godine treba izaci spisak.
Napisao si u jednom postu da ce do kraja sedmice doneti odluku pa me je to zbunilo da ce spisak danas. Izvini.

Svakako cekamo da ga objave do NG.

Ma nece se izblamirati Goca i Keba. Ti sa velikim iskustvom uvek naprave neki dobar paket. Tipa Neda Ukraden, Ana Bekuta, Ana Stanic i ostali.
Pa ono, mozda bude kao Lukas - meh

Team Joca ajkula 😁

Spisak očekujem za Novu godinu ali standardno tek za srpsku.
Nije RTS toliko ažuran da bi već do 1.janura sa verovatno vecim brojem prijava nego ikad, obradio sve to pa još i objavio.
Bilo bi lepo da nas obraduju sto ranije ali sumnjam.

Ima Stefke da oduva sve, ovog puta sa pravim world music 3tno vajb + ostali pop-rok začini a vokal čist Hiksov Bozon .
filmski skupo a prodaje se kao tartufi.

Anđa mi je za sada drugi favorit samo zbog onog uj_ba prošle godine. I ako opet sj.be nastup biće trajno otpisana kao izvođačica.
A kao autora želim da je čujem uvek.

Jocu Ajkulu mogu da podržim za svirke po pabovima , i to je sve.

Baka Gocu i deda Kebu samo na svadbama i grandovom novogodišnjem veselju mogu da čujem a da ih u isto vreme smatram ozbiljnim.

Inače Goci je verovatno bar deo pesme radio bivši muž Zahar. Pošto i on prema iskazu koji je dao , voli da prtlaja oko esca tj našeg izbora.

Last edited:
Jel to onaj Stefan Vranje sto je prosle godine trebao da ucestvuje? Sto je pljuvao nase predstavnike po storijima?

Status
Not open for further replies.
Back