Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Bila i Zona Zamfirova danas lol
Zona Zona ili ono skrnavljenje sa Janaćkom?

Dobro praznici idu, praznici dolaze I prolaze ali sta ja imam od toga? Svaka čast praznicima. Sta ce meni da promeni docek nove godine? Nista. Boric? Svaka čast verujem u boga
I šta ako je neko od nas ateista ili agnostik. Oni svoje praznike ne nameću drugima.

Ja se samo nadma da je Mara prelomila i poslala ovu novu pesmu. Sa njom bi top 3 bio zagarantovan

Pesma je dobra, ali teško da bi na ESC-u uspela nešto sa njom. Na kraju krajeva, verujem da bi je mnogo zemlje sabotirale sa glasovima s obzirom na to je već jednom pobedila..

Najomiljeniji su mi mimovi sa porukama Karleuša+Vranješ. Elem ,Petar kaže ne raduje se spisku a ja praznicima nimalo. Nije mi se čak ni vatromet gledao od kuće.. sve mi je tako isforsirano da nešto mora... bljak! Nisam ni neki veliki vernik ako ćemo iskreno za Božić mi je draga samo gozba. Što se tiče spiska tu sam 50/50 plašim ga se a ujedno me i zanima ko bi sve to mogao biti. Gora mi je pauza od mesec dana dok dođu pesme nego ovako ,spisak može i 2 nedelje pred objavu pesama. Onda kada znaš imena kreće neizdrž!

Spam diskusija je obrisana, a članovi koji su prednjačili u njoj privremeno banovani. Molim vas da se držite teme i ne delite lažne spiskove sa društvenih mreža, već sačekate zvanični spisak učesnika.

Verovatno je u pitanju ona slika sajta RTS-a koja kruži Twitterom.. Samo da li je prava ili ne...

@Anhel Ja nešto rekoh, a vi kako hoćete. Bolje se ponašajte kao da Twitter "nazovi" fanovi ne postoje, bar do druge polovine januara.

Verovatno spisak jos nije ni konacan. Mozda cekaju da svi odabrani potvrde ucesce, neko mozda treba da potvrdi izvodjaca, neko nesto promeni. Ne drze nas sigurno u neizvesnosti zato sto se Sija prijavila.

@Miloš

Ne razumem zašto se diskusija o tome ko će da učestvuje i navodnim "spiskovima" zabranjuje. Pa spekulacije su najlepši deo i iščekivanjima. Toga ima po redditu za svaku franšizu mesecima pre nego izađe, ili se najavi, pa fan teorije bla bla... Msm kakve veze ako se diskutije o nekim pravim ili lažnim spiskovima. To što telegraf prenosi, samo govori proverenosti "novinara" generalno vrsti štampe koja je to.

Mislim da je nepotrebno goniti ovde forumaše ako se malo zaigraju, pa nije pobogu došlo do vređanja bilo koga. Štaviše, meni je skroz zanimljivo da čitam :D

Meni je ok da se prestane sa spamom jer je ono zaista bilo horor sinoć.

@Miloš

Ne razumem zašto se diskusija o tome ko će da učestvuje i navodnim "spiskovima" zabranjuje. Pa spekulacije su najlepši deo i iščekivanjima. Toga ima po redditu za svaku franšizu mesecima pre nego izađe, ili se najavi, pa fan teorije bla bla... Msm kakve veze ako se diskutije o nekim pravim ili lažnim spiskovima. To što telegraf prenosi, samo govori proverenosti "novinara" generalno vrsti štampe koja je to.

Mislim da je nepotrebno goniti ovde forumaše ako se malo zaigraju, pa nije pobogu došlo do vređanja bilo koga. Štaviše, meni je skroz zanimljivo da čitam :D
Bukvalno sve ovo....
Kome se ne svidja preskoci diskusiju i to je to....

Tijana Bogicevic potvrdila neprijavu. Jos napisala beoviziju, ne zna ni gde je zirirala

Status
Not open for further replies.
Back