Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
@RIVER Ne brini, neće se ispostaviti. Naravno da će neka imena koja se već duže vreme provlače kroz medije i biti na PZE, ali takav spisak učesnika i pesama nećemo gledati na javi. Uostalom, ti se spremi za takav spisak, pa kada ga objave i ako se desi da bude identičan, budi ponosan što si ga otkrio pre nekih drugih.

Stvarno ne razumem tvoj stav.
Ja ne tvrdim da spisak JESTE takav sa svim ili nekim imenima i pomenutim pesmama, ali isto tako ni ti ne možeš tvrditi spisak NIJE takav.
Moje pitanje je bilo je šta AKO se ispostavi da jeste.
Da li ćeš ti biti spreman da izviniš i progutaš knedlu?

Svakako ko želi, može se zanimati izmišljenim spiskovima na društvenim mrežama. Ovde ih nećemo prenositi jer ne vode konstruktivnoj diskusiji.
Koliko god da se slažem sa idejom zaustavljanja lažnih informacija, mislim da je povezivanje ovog foruma i konstruktivne diskusije zaista veliki stretch.
Većian komentara se ionako svodi na "Ja navijam za _insert podrumara po želji_ , ali samo ako ima stvarno dobru pesmu".
Tako da bi i polulažni spiskovi sa društevnih mreža doneli malo ESC uzbuđenja.

Mislim da smo iste godine (2018) bili banovani zbog Franke Batelić, tako da je ipak i tad bilo banovanja. :D

Pa dobro zna se kada neko namerno troluje i pravi lazne vesti a kada se prenose informacija sa svih strana, a mnoge se ne kraju pokazu kao tacne. Prosle godine je spisak procureo ranije.

Mislim da smo iste godine (2018) bili banovani zbog Franke Batelić, tako da je ipak i tad bilo banovanja. :D
JAO DA 😍 80% foruma bilo banovano jer smo tvrdili da je procurela pesma i da je smor. To jesu bili zasluzeni banovi, ali na kraju nista nismo pogresili ☺

Uzbuđenja će svakako biti, i nećemo dugo čekati do objave učesnika, tako da vas tada više neće ni zanimati drugi spiskovi.

Da li ćeš ti biti spreman da izviniš i progutaš knedlu?
Da, ako se svi spiskovi od A do Š pokažu kao tačni, izviniću se za brisanje spam diskusije i napustiti mesto administratora foruma (doduše ne znam ko bi ga onda vodio :)). U suprotnom ću očekivati da se ti izviniš.

Evo ja ću se tebi javno izviniti, ali isto tako očekujem da i ti uradiš ovo što si napisao.
Svako je zamenjiv, nema potrebe da se brineš.
I ne možeš reći svi spiskovi. Dovoljan je jedan.

Nismo tu da licitiramo, lepo sam napisao svi spiskovi, uključujući sva imena i nazive pesama, da budem precizan. Jer upravo je to poenta ove drame od jutros koju vas nekolicina kreirate, što je obrisano i što ne može da se spamuje o svemu i svačemu.

Najveci fazon je to sto ce kao i uvek biti 6-7 ozbiljnih konkurenata i ostali da popune broj ili eventualno malo da se ispromovisu :cool:

Nismo tu da licitiramo, lepo sam napisao svi spiskovi, uključujući sva imena i nazive pesama, da budem precizan. Jer upravo je to poenta ove drame od jutros koju vas nekolicina kreirate, što je obrisano i što ne može da se spamuje o svemu i svačemu.
Pa onda tvoja reč ništa ne vredi, već samo mora da bude poslednja.
Ja onda vidim da nema potrebe da se ikome za išta izvinjavam. Niti ja, nita oni koji su banovani ukoliko se uopšte budu vratili.

JAO DA 😍 80% foruma bilo banovano jer smo tvrdili da je procurela pesma i da je smor. To jesu bili zasluzeni banovi, ali na kraju nista nismo pogresili ☺
Ja sam mislio da smo je ishajpovali kako je novi LoveWave. 😁

Status
Not open for further replies.
Back