Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Bukvalno me ne bi čudilo da su uzeli ChatGPT da im AI generiše random srpske izvođače sa random nazivima pesama, a kao input stavili poslednje Beovizije i traceve.
Mene samo kod Zorkinog spiska čudi što je tu 20 imena i što počinje sa H.
Verujem da tačno fali 16 imena.

Marija na K1 neki dan rekla da nema ambicije da ide opet na ESC.Oko 19og minuta priča o ESC:

Last edited:
Anja Rogljic nagovorila Mariju da dodje na PZE da ispromovise pesmu, namestice drugo mesto a Marija ce do takmicenja da se drzi price da joj nije plan Evrovizija nego promocija pesme a ostavlja mladima priliku da nas predstavljaju

Anja Rogljic nagovorila Mariju da dodje na PZE da ispromovise pesmu, namestice drugo mesto a Marija ce do takmicenja da se drzi price da joj nije plan Evrovizija nego promocija pesme a ostavlja mladima priliku da nas predstavljaju
Resi problem!

Svidja mi se ovaj scenario!
hurricane-ivana-boom-nikolic.gif

Ja imam osećaj da je neko toj kristalnoj kugli poslao svoju listu želja i rekao da mu tetka radi na RTSu.

Ja pored ostalih nisam ni provalio da je tu lol.

Možda su izvođači sa tog spiska dobili naređenje iz RTS-a da moraju da ćute ili da se prave ludi do spiska. 🤪

Ili je autor pesme poslao demo koji peva neka druga pevačica, a namenio je Ivani i sad ce se i ona sama iznenaditi kad ugleda svoje ime na spisku... Pa preslatko... 🔮

Status
Not open for further replies.
Back