Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
RTS treba da igra pametno, izabere najbolje pjesme ali isto tako da ne odbacuje nikoga jer se 'ne uklapa u koncept' kao ove godine. Ok mi je to jednom uraditi, hoćeš moderan, otvoren festival jedne godine, ali treba da se vratimo na ono 'svega za svakoga' da bi i gledanost i pomama, a samim tim i praćenje Evrovizije bilo na visokom nivou.

Dakle, i Ema i Keba, i Breskva i Goca, i Baloš i Zorja, i Buč Kesidi i orkestar Ace Sofronijevića. Svega. Kao 2022.

I meni

Happy Eddie Murphy GIF by Laff

Pa bolje o turbo folk dupetu da se prica nego o sta ti ja znam drugim bolnijim temama ako mene pitas.

Da se vratim na to da mi je nemali broj ljudi, i m i ž, onomad rekao za Ćanel da se previše razgolitila i dupe izbacila bez potrebe, te da je mogla više da se pokrije. Vjerujem da je ljudima dosadila golotinja, pa su zato smoreni

Da se vratim na to da mi je nemali broj ljudi, i m i ž, onomad rekao za Ćanel da se previše razgolitila i dupe izbacila bez potrebe, te da je mogla više da se pokrije. Vjerujem da je ljudima dosadila golotinja, pa su zato smoreni
I onda Ćanel završila na 3. mestu, a da nije bilo Ukrajine verovatno bi i pobedila. 😂

Status
Not open for further replies.
Back