Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
PZE zapravo ima jako regularne i legitimne rezultate poslednjih godina. Uostalom, stranim fanovima je jedno od najpraćenijih NF
Meni zato smeta kada tako iskoce niotkud neke prikaze da pljuju po onome sto smo vec pola decenije uspesno gradili.

Jel mislite na pesmu od Zoe ili od Tijane? Zoe mi je i OK, mada mi nije bila među favoritima.. Ali Tijanina pesma je stvarno bila bezveze... Mnogo joj bolja bila ona prethodna koja i nije bila prvobitno namenjena njoj...

Voleo bih da kao uvod u takmičenje imamo neko online glasanje gde će se izabrati deo učesnika, i da se tu nađe Maja Nikolić da pošizi zato što je nisu pustili direktno i da tu i ostane... 😁

Glasanje zirija u pf PZE 23 jeste bilo ordure bizarre ali ima smisla da je dosta muzicara pesmu Stefana Shy doživelo kao jedinu "pesmu". Mnogi muzicari i nakon PZE23 su govorili da im je on bio favorit.

Pa kad je pjesma kao pjesma bila najbolja na izboru, to je što je

Glasanje zirija u pf PZE 23 jeste bilo ordure bizarre
Pa i nije, sad sam išao da vidim ponovo .. jedino možda 1 poen Ademu, i Princ bez poena, a u drugom Filari 7 poena ... ostali poeni su pristojni

Glasanje žirija ove godine bilo mi je ok, Nađa očekivano i zasluženo pobijedila.

Ma neka učestvuje, šta. Meni to odlično za festival (ne ova pjesma, učešće)

Status
Not open for further replies.
Back