Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ne razumem sta se tacno postize ovim zabranama, otkad je funkcija gradonacelinka da bude moralna policija i odredjuje ko ce sta da slusa na nastupima?
Pa za ovu dvojicu je apsolutno u pravu što je zabranio nastup na javnom mjestu u gradu jer svi znamo na šta liče njihovi 'nastupi'. Nije im zabranjeno da nastupe u nekom lokalu/zatvorenom prostoru a koliko vidim, i nastupiće tako za koji dan.

E sad što se Breskvice tiče, za nju je pretjerao baš ali je problem što se u Skupštini citirao tekst njene pjesme Lutka pa je ljudima ostalo u glavi kako joj je svaka pjesma perverzna, a drugo nastupala je na događaju koji je organizovao lik iz pozicije koji je navodno plaćen masnim parama (državnim) pa je onda prva asocijacija na nju nekad on, iako djevojka nema veze sa politikom, dođe da pjeva gdje je zovu i to je to. Ne damo Breskvicu 😂

Draško reče da nije u pitanju njena muzika, nego nešto drugo...

„Kada sam pomenuo ime Breskvice u svojoj izjavi, oni koji znaju šta se dešavalo pre par meseci u Banjoj Luci kada je bila aktuelna ta priča, znaju i na šta sam mislio. Moje pominjanje nje se nije odnosilo na njene pesme i muziku, nego na bilborde na kojem se ona nalazi sa pištoljem, pozivajući ljudi da dođu na koncert, a da stvar bude još gora, jedna žurka je bila za punoletne, dok je organizovana i jedna posebna žurka za maloletne osobe".​

E za ovu izjavu ne znam, sad čitam tek.
Jeste bio taj bilbord i dve žurke, brat i ja razmišljali da upadnemo na ovu za odrasle jer smo bili u blizini 😂

Ma ko je sad taj Desingerica, ja tek ovog ljeta čuo za njega, who the hell are Desingerica and Pljugica hahahah

Meni su iskočili na instagramu, mislio sam da su neki neo nacisti.

Stvarno muzika ide u tri lepe…od Ex Yu roken rola, prave pop muzike dosli smo do nekih Breskvi i Kajsija koje pevaju o penisu, vagini, prostituciji i kriminalu, sa nekim narko reperima u duetu. Nista to nije elitnije od farmi, zadruga itd…Sodoma i Gomora…i posle se ljudi iscudjavaju gde ide ESC, a ne vide u kakvom svetu zivimo.

Sto je najgore Breskvica je zapravo odlicna pevacica, ali jbg kad je prinudjena da snima komercijalu

I meni se skoro ništa ne sviđa.Nekada bi kada bi išao na put snimio po 20aK pjesama na cd, ove godine sam npr snimio samo 4 novije pjesme,a sve ostale koje su stare preko 10 godina.

Većina pjesama danas slušaš 7 dana i to je to. I dođe nešto drugo. Ali realno takva je i muzička industrija danas, pjesme traju kao fast food hrana. 😏 TikTok je čisti primjer brzog svijeta u kojem živimo.

I ova nova DEgeneracija u muzici predstavlja simbol moralnog posrnuca, nekulturoloskog sljma, i velike intelektualne praznine koja trenutno vlada nasom zemljom, pa i svetom…usli smo stvarno u jedno mracno doba.

Status
Not open for further replies.
Back