Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa nije možda karta u smislu pjesme, ali u smislu pridobijanja publike starije i neutralne, vjerovatno jeste. Tinejdžeri i djeca koji ju obožavaju i idu na nastupe njene će glasati svakako, koji god žanr da izabere za PzE, ali treba joj i ove gore pomenuta publika ako hoće da se odvoji i osvoji publiku a i žiri.

Pa nije možda karta u smislu pjesme, ali u smislu pridobijanja publike starije i neutralne, vjerovatno jeste. Tinejdžeri i djeca koji ju obožavaju i idu na nastupe njene će glasati svakako, koji god žanr da izabere za PzE, ali treba joj i ove gore pomenuta publika ako hoće da se odvoji i osvoji publiku a i žiri.
Razumem, ali to sve opet zavisi od toga koliko dobru pesmu ima i kako ce je otpevati uzivo. Po meni bas zato sto ima veliku podrsku ne treba da radi ovo ali ok.

• Like
Reactions: Mrm
Kojih 5 reči staje tu? Ne prestajem da razmišljam koji je naziv od kad sam slučajno naleteo na ovo malopre 🤣
Screenshot_20231111_223420_X.jpg

Ona što je pevala pesmu "Pogledi" na PZE '22. Bila je triput na Evroviziji kao prateći vokal Knezu, Tijani Bogićević i Hurricane.

Ja dosta očekujem od Filipa, ali bi mi bilo pomalo glupo da je pesma u potpuno istom fazonu kao i ove godine.

Status
Not open for further replies.
Back